Η Ελληνίδα που δήθεν «κάρφωσε» τη Volkswagen ξεσπάει: Είναι όλα ψέματα

Η Ελληνίδα που δήθεν «κάρφωσε» τη Volkswagen ξεσπάει: Είναι όλα ψέματα

Σοκαρισμένη και απογοητευμένη με τον ελληνικό Τύπο δηλώνει η καθηγήτρια μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan των ΗΠΑ, Άννα Στεφανοπούλου.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σχετικά με την Ελληνίδα που «αποκάλυψε» το σκάνδαλο της VW στην Αμερικανική Κυβέρνηση. Μάλιστα σε κάποια δημοσιεύματα, το κίνητρο που της αποδόθηκε ήταν να «εκδικηθεί» το κακό που έχει κάνει η Μερκελ και ο Σόιμπλε…στον Ελληνικό λαό.

Η ίδια η Άννα Στεφανοπούλου μιλώντας στο blog-site xenitemenos.com και τη Ματίνα Δεμελή, τα διέψευσε όλα. Τονίζει ότι ουδεμία σχέση έχει εκφράζοντας παράλληλα την απογοήτευση της για τα «κατασκευασμένα» ελληνικά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο.

«Είναι θλιβερό τη στιγμή που η ελληνική κοινωνία υποφέρει από την κρίση, κάποιοι να «στήνουν» ψεύτικα πανηγύρια. Είμαι σοκαρισμένη. Δεν είχα καμία ανάμειξη στην έρευνα και στην ανάλυση των δεδομένων που αφορούν την VW. Με την ιδιότητα μου ως ειδικός σε συστήματα μετάδοσης κίνησης και ελέγχου έδωσα μια συνέντευξη όπου εξηγούσα μεταξύ άλλων τις θεμελιώδεις προκλήσεις για τη μείωση των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμων με χαμηλό κόστος. Η ανάλυση των δεδομένων έγινε στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Βιρτζίνια (West Virginia University’s Center for Alternative Fuels Engines and Emissions). Όλα τα δημοσιεύματα σε ελληνικά μέσα αποτελούν κατασκευάσματα και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτουν από δικές μου δηλώσεις» αναφέρει η καθηγήτρια μηχανολογίας στο Πανεπιστήμιο του Michigan των ΗΠΑ