Η μεγάλη μάχη ανάμεσα στα καλύτερα startups της Ευρώπης πλησιάζει!

Η μεγάλη μάχη ανάμεσα στα καλύτερα startups της Ευρώπης πλησιάζει!

Στην Τεχνόπολη Αθηνών ο περιφερειακός τελικός του Get in the Ring.

Η στιγμή για την μάχη ανάμεσα στα καλύτερα startups της Νότιας Ευρώπης πλησιάζει, καθώς ο Περιφερειακός Τελικός του Get In the Ring θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18.30 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Αεροφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο).

Οι νικητές της Ελλάδας, του Ισραήλ, της Ιταλίας, του Κοσόβου και της Παλαιστίνης φοράνε τα γάντια τους και ετοιμάζονται να σας υποδεχτούν στην μάχη που θα αναδείξει τον νικητή.

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά τον τελικό, δωρεάν με προεγγραφή στο https://gitseregionals.eventbrite.com.

Το Get In The Ring είναι μια διεθνής μάχη επενδύσεων που δίνει την ευκαιρία σε startups να διαγωνιστούν στην αρένα του παγκόσμιου Ring, παρουσιάζοντας την επιχειρηματική τους ιδέα και διεκδικώντας χρηματοδότηση. Πρόκειται για μια μοναδική διαδικασία παρουσίασης επιχειρηματικών ιδεών (pitch) που προσφέρει την δυνατότητα σε startups από όλο τον κόσμο να ξεφύγουν από το κατεστημένο και να διεκδικήσουν δημιουργικά επενδύσεις και προβολή διεθνούς βεληνεκούς μπροστά σε κριτές και ζωντανό κοινό.

Στην κριτική επιτροπή του Τελικού, πρόκειται να συμμετέχουν επενδυτές και εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα funds της Ελλάδας, κορυφώνοντας την αγωνία για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού:

  • Αρίστος Δοξιάδης, Partner, Open Fund
  • Γιάννης Παπαδόπουλος, CEO, Attica Ventures
  • Γιώργος Δημόπουλος, Partner, Venture Friends
  • Θανάσης Καλέκος, Managing Partner, Odyssey Venture Partners
  • Λουκάς Πηλίτσης, Partner και CEO, Anchorstone Partners
  • Νίκος Αντωνίου, Investment Manager, PJ Tech Catalyst

Στον Τελικό θα διεξαχθούν 3 μάχες, μια σε κάθε κατηγορία, που θα αναδείξουν τον νικητή κάθε κατηγορίας. Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι οι εξής:

  • Lightweight: startups με αποτίμηση κάτω του €1.000.000
  • Middleweight: startups με αποτίμηση μεταξύ €1.000.000 και €10.000.000
  • Heavyweight: startups με αποτίμηση άνω των €10.000.000

Στην κατηγορία  Lightweight διαγωνίζεται το giaola@home από την Ελλάδα,  το  SpeakEZ από το  Ισραήλ και το QRTalk από την Ιταλία, στην κατηγορία Middleweight θα αναμετρηθούν το Aquanos από το Ισραήλ και το Albanian Friends από το Κόσοβο, ενώ στην κατηγορία Heavyweight θα παλέψουν το FireLayers από το Ισραήλ και το Batuta από την Παλαιστίνη. Ελάτε να γνωρίσετε και να υποστηρίξετε ζωντανά τα startups, αλλά και να μάθετε ποιος θα είναι ο νικητής που θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί στον Διεθνή Τελικό που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας 2016 στην Κολομβία.

Στην Ελλάδα το Get in the Ring  διοργανώνεται από τους Industry Disruptors – Game Changers (IDGC), σε συνεργασία με το Erasmus Center of Entrepreneurship του Ρότερνταμ.