Καμμένος: Τι είπα στο υπουργικό για τον Σόρος

Καμμένος: Τι είπα στο υπουργικό για τον Σόρος
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μιλάει στην κοινή συνεδρίαση Κ.Ο.-Εκτ. Επιτροπής του κόμματος, την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018. Με απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπουργού Εθνικής Άμυνας συγκλήθηκε κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, στα γραφεία του Κινήματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες του πρώην υπ. Εξωτερικών, έδωσε ο υπ. Εθνικής Άμυνας, ρίχνοντας φως στη θυελλώδη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ρίχνοντας φως στη θυελλώδη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία φέρεται να αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για την παραίτηση του πρώτου.

Ο κ. Καμμένος τόνισε: «επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση πήρε 50 εκατ. ευρώ από τον Σόρος», ενώ πρόσθεσε ότι «αναφέρθηκε στον Σόρος, ως προς τη συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, η οποία όμως, δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση».

Στο ίδιο πλαίσιο, παρατήρησε ότι «όλα αυτά λοιπόν, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση, προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου».

Υπενθύμισε δε, ότι «η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις».

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών και επικεφαλής της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να σημειώσει το εξής: «Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».