Κάνεις κράτηση με hashtags!

Κάνεις κράτηση με hashtags!

Ξενοδοχείο αποκλειστικά και μόνο για χρήστες twitter άνοιξε εταιρεία στη Μαγιόρκα - Δείτε το video.

Έχετε αποκτήσει εμμονή με το Twitter;  Τσεκάρετε ασυναίσθητα το timeline σας για να μη σας ξεφύγει τίποτα ακόμα και στις διακοπές σας; Τότε το ιδανικό μέρος για εσάς βρίσκεται στην μαγευτική Μαγιόρκα.

Εκεί η εταιρεία Sol Wave House πριν από περίπου ένα χρόνο άνοιξε στην παραλία Μαγκάλουφ το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο του twitter. Σε αυτό το ξενοδοχείο οι ένοικοι κάνουν log in και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής, η οποία τους επιτρέπει να βλέπουν ποιος είναι online και να του στείλουν προσωπικά μηνύματα.

Το… παιχνίδι παίζεται κυρίως στην πισίνα με τα τεχνητά κύματα για σέρφινγκ. Κάθε ξαπλώστρα έχει το δικό της hashtag, ενώ ακόμα και το φλέρτ γίνεται ηλεκτρονικά. Αν είστε στο δωμάτιο καταμεσής της νύχτας και αδειάσει το μίνι μπαρ, δεν χρειάζεται να καλέσετε τη ρεσεψιόν, γράφετε #fillmyfridge και κάνετε εύκολα τη δουλειά σας.

Τέλος το ξενοδοχείο παρέχει μέχρι και ειδικά δωμάτια τα οποία χωρούν μέχρι τέσσερα άτομα και είναι γεμάτα μπαλόνια – μπλε λόγω twitter – σαμπάνιες και ειδικές παροχές για τους φιλοξενούμενους.