Μεγάλη συμφωνία της Intracom Telecom στην Ινδονησία

Μεγάλη συμφωνία της Intracom Telecom στην Ινδονησία

Ολοκληρωμένα συστημάτα δικτύων και λύσεων μέσω της προηγμένης πλατφόρμας διαχείρισης δικτύου θα παρέχει η Intracom Telecom στην Lintasarta. 

Τη συνεργασία της με την Lintasarta, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής στην Ινδονησία, ανακοίνωσε σήμερα η Intracom Telecom.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμφωνία αφορά στην προμήθεια του καινοτόμου πολυσημειακού (PtMP) ασύρματου συστήματος WiBAS-OSDR και της προηγμένης πλατφόρμας διαχείρισης δικτύου uni|MS της Intracom Telecom.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom, σε συνεργασία με την netWAVE, εταιρεία ολοκλήρωσης συστημάτων και πάροχο λύσεων, θα προμηθεύσει την Lintasarta με σταθμούς βάσης και τερματικά της Intracom Telecom.

H Lintasarta, επέλεξε το WiBAS-OSDR μετά από διεθνή διαγωνισμό και ενδελεχή αξιολόγηση του εξοπλισμού της Intracom Telecom στο δίκτυο της προκειμένου να προσφέρει υψηλού επίπεδου υπηρεσίες συνδεσιμότητας στον αυξανόμενο αριθμό εταιρικών πελατών της στην Ινδονησία. Το WiBAS-OSDR θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση του δικτύου της στη συχνότητα των 10,5 GHz ενώ η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους.

Χρησιμοποιώντας στο δίκτυο της το WiBAS-OSDR, η Lintasarta επωφελείται από τα τεχνολογικά και οικονομικά πλεονεκτήματα του συστήματος, κερδίζοντας την υψηλότερη χωρητικότητα δικτύου διαθέσιμη σήμερα στην αγορά και το ανταγωνιστικό κόστος ανά Mbit χωρητικότητας, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Επίσης, μέσω του χαρακτηριστικού διαμόρφωσης 1024-QAM η Lintasarta μειώνει τις ετήσιες δαπάνες για αγορά αδειών καθώς και τα έξοδα ενοικίασης χώρων που θα απαιτούνταν σε αντίθετη περίπτωση και παράλληλα βελτιστοποιεί τη χρήση του ραδιοφάσματός της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ