O Έλληνας που λάνσαρε το Google+ στο Cosmote StartUP

O Έλληνας που λάνσαρε το Google+ στο Cosmote StartUP

O Στιβ Βρανάκης, διευθυντής του creative lab της Google, μιλάει στους φιναλίστ του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των «Spark Talks» του COSMOTE StartUp , με την ομιλία του Στιβ Βρανάκη, Executive Creative Director του Creative Lab της Google, στις 18.00, στην OTEAcademy. Τα «Spark Talks», ξεχωριστές ομιλίες από επιτυχημένους επιχειρηματίες, είναι κομμάτι του ολοκληρωμένου τρίμηνου συμβουλευτικού και εκπαιδευτικού προγράμματος, COSMOTE StartUp.

Ο Στιβ Βρανάκης έχει στο ενεργητικό του σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην Google σε θέματα digital, design και διαφήμισης. Έχει εμπλακεί σε επιτυχημένα projects με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό, όπως το Chrome Web Lab, μια σειρά διαδραστικών πειραμάτων στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου, το λανσάρισμα του Google+, καθώς και το κανάλι «YouTube Space Lab Channel», με περισσότερα από 50 εκατομμύρια views, στο οποίο προσκαλεί παιδιά και εφήβους από όλο τον κόσμο να στείλουν τα δικά τους επιστημονικά πειράματα στο διάστημα σε συνεργασία με τη NASA.

Εκτός από τις δέκα ομάδες του προγράμματος, είκοσι επιπλέον άτομα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ενδιαφέρουσα ομιλία του, δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους και διεκδικώντας τη συμμετοχή τους, μέσω κλήρωσης, στο Facebook fan page της COSMOTE.

Το COSMOTE StartUp, 4η ενέργεια του προγράμματος «Ο κόσμος μας, εσύ», δημιουργήθηκε από την COSMOTE σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, το φορέα επιχειρηματικότητας Found.ation και την OTEAcademy, με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της νέας επιχειρηματικότητας. Απευθύνεται σε ανθρώπους με νέες ιδέες, οι οποίες, με τη σωστή καθοδήγηση και την υποστήριξη από ειδικούς, μπορούν να μεταμορφωθούν σε ένα βιώσιμο business plan που θα παρουσιαστεί σε ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα: 

Quispot: Βρες συμπαίκτες για τα σχέδια σου με ένα κλικ

Tutorizon: παράθυρο στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό γίγνεσθαι