Ο… έρωτας κόστισε τη θέση του CEO της Intel

Ο… έρωτας κόστισε τη θέση του CEO της Intel
epa05698642 Intel CEO Brian Krzanich holds a protoytype of the Project Alloy All-in-one merged reality headset during the Intel press conference at the 2017 International Consumer Electronics Show in Las Vegas, Nevada, USA, 04 January 2017. The annual CES, which takes place from 5 to 8 January, is a gathering where industry manufacturers, advertisers and tech-minded consumers converge to experience new gadgets and innovations that will be released on the market each year. EPA/MIKE NELSON

Ο Brian Krzanich υπέβαλε την παραίτησή του από το τιμόνι της εταιρείας, επειδή παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό για τις σχέσεις με υπαλλήλους.

 

Την παραίτησή του από τη θέση του CEO της Intel, υπέβαλε ο Brian Krzanich, εξαιτίας της συναινετικής σχέσης του με μια υπάλληλο της εταιρείας.

Σε ανακοίνωσή της, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ημιαγωγών στον κόσμο έκανε λόγο για παραβίαση των κανόνων που αφορούν τις σχέσεις των υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας με τους υφισταμένους τους.

Στη θέση του προσωρινού CEO της Intel, προσελήφθη ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας, Robert Swan.

«Εσωτερική έρευνα της εταιρείας και ένα ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο, επιβεβαίωσαν ότι παραβιάστηκε ο κανονισμός για τις προσωπικές σχέσεις», αναφέρει η Intel στην ανακοίνωσή της.

Ο Brian Krzanich ανέλαβε τη θέση του CEO της Intel το 2013, και άφησε το στίγμα του για την προσπάθειά του να επεκτείνει διαρκώς τις δραστηριότητες της επιχειρήσεις εκτός από την αποκλειστική της ενασχόληση με τους προσωπικούς υπολογιστές.