Παραμένει στη Νότια Κορέα η Intralot

Παραμένει στη Νότια Κορέα η Intralot

Η κοινοπραξία «NANUM LOTTO», όπου συμμετέχει η Intralot, ανέλαβε εκ νέου την εθνική λοταρία της ασιατικής χώρας.

H κοινοπραξία «NANUM LOTTO», στην οποία συμμετέχει η εταιρεία Intralot έλαβε εκ νέου την άδεια για τη λειτουργία της εθνικής λοταρίας της Νότιας Κορέας, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κοινοπραξία «NANUM LOTTO», στην οποία η Intralot είναι μέτοχος, αποτελείται από τον Όμιλο Eugene, τη Daewoo Information Systems, τη NH Bank, τη Windyplan, την SG&G, τη Samsung Publishing, τη Bixolon και τη Youngwoo.

Η διάρκεια της άδειας λειτουργίας της λοταρίας είναι πενταετής (2013-2018) και το νέο σύστημα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Δεκεμβρίου 2013. Σύμφωνα με τη νέα άδεια, η «NANUM LOTTO» αναλαμβάνει τη διαχείριση του συνόλου της λειτουργίας της λοταρίας, περιλαμβανομένων των παιχνιδιών ΛΟΤΤΟ, των Στιγμιαίων Λαχείων και της διαδικτυακής Λοταρίας.

H Intralot θα παρέχει τις υπηρεσίες λειτουργίας και εποπτείας του συστήματος, συμβουλευτικές υπηρεσίες, όσον αφορά στην ανάπτυξη νέων παιχνιδιών (αριθμολαχείων και στιγμιαίων λαχείων), καθώς και την τεχνολογική υποστήριξη. Η κοινοπραξία «NANUM LOTTO» ανέλαβε για πρώτη φορά την αποκλειστική λειτουργία της Λοταρίας της χώρας το 2007, έχοντας λάβει την ίδια χρονιά τη σχετική πενταετή άδεια κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας, υπό τη διαχείριση της Κοινοπραξίας «NANUM LOTTO», η εθνική Λοταρία της Νότιας Κορέας σημείωσε αύξηση πωλήσεων 25% με ένα μόνο παιχνίδι, το 6/45 LOTTΟ, ενώ μέσα στην επόμενη πενταετία αναμένεται να εισάγει νέα παιχνίδια (αριθμολαχεία και στιγμιαία λαχεία).

Διαβάστε ακόμη: Intralot: Αύξηση του τζίρου, πτώση στα καθαρά κέρδη