Παρουσίαση του Google Nexus 7 στη ΔΕΘ

Παρουσίαση του Google Nexus 7 στη ΔΕΘ

Η νέα γενιά του δημοφιλούς μικροσκοπικού tablet της Google έρχεται σύντομα στην Ελλάδα.

Η πρώτη επίσημη πανελλαδική παρουσίαση της νέας ταμπλέτας Google Nexus 7 by ASUS πραγματοποήθηκε στην 78η ΔΕΘ από το Google Developers Group Thessaloniki, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-Helexpo.

Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για την εργασία ή τη διασκέδαση παντού και κάθε στιγμή. Ζυγίζοντας λιγότερο και από ένα κουτάκι αναψυκτικό το νέο Google Nexus είναι πραγματικό συνώνυμο της έννοιας της φορητότητας.

1/3

Με οθόνη 7″ IPS Full HD (1920 x 1200), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels, το καινούργιο Nexus αναβαθμίζει πραγματικά την εμπειρία της εικόνας και ικανοποιεί, τόσο τους οπαδούς των παιχνιδιών και της φωτογραφίας, όσο και τους λάτρεις των ταινιών.

Παράλληλα, με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store, παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση 4G LTE για ταχύτατη πρόσβαση στο internet απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Ακόμη, είναι το πρώτο tablet, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και εξασφαλίζει έως και δέκα ώρες αυτονομία μπαταρίας.

Η ταμπλέτα Google Nexus 7 by ASUS θα είναι επίσημα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 20 Σεπτεμβρίου σε δίκτυα καταστημάτων και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, σε αποκλειστικότητα από την εταιρεία Westnet.

Διαβάστε ακόμη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το Chromecast και τo Νέο Nexus 7