Πέντε άντρες, πέντε αρώματα…μπορείτε να διαλέξετε;

Πέντε άντρες, πέντε αρώματα…μπορείτε να διαλέξετε;

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις! Δείτε τα παρακάτω βίντεο και βρείτε ποιο άρωμα σας αντιπροσωπεύει...

Όταν ο άντρας που διαφημίζει ένα άρωμα είναι ένας από τους παρακάτω, το μόνο που δεν έχει καμιά σημασία, πλέον, είναι πως μυρίζει το άρωμα. Πόσο μάλλον όταν το άρωμα μυρίζει συγκλονιστικά, όπως αυτά που  θα δείτε σε λίγο.

Ο πρωταγωνιστής της καμπάνιας ενός αρώματος επιλέγεται πολύ προσεκτικά. Πρέπει να μυρίσεις το άρωμα κοιτώντας την εικόνα που σου προσφέρουν. Ή ακόμα καλύτερα: Πρέπει να κοιτάξεις την εικόνα και να δημιουργήσεις στο μυαλό σου την ευωδιά της.

«Πως μυρίζει ο μάτσο ηλιοκαμένος; Πως μυρίζει ο πλέιμποι; Ο διανοούμενος; Ο επιχειρηματίας; Πως μυρίζεις εσύ; Ποιος είσαι εσύ; Διαλέξτε τύπο, διαλέξτε και άρωμα». Εμάς εδώ μας αρέσουν όλοι οι παρακάτω τύποι, καθώς και τα αρώματα που εκπροσωπούν!

1/5

 

David Gandy – Light Blue Dolce & Gabbana
Πρόκειται για ένα κάπως παλαιότερο διαφημιστικό που ανήκει σε ένα άρωμα που κυκλοφορεί εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας κατακτήσει άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η εικόνα του Light Blue είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα παγκοσμίως, ο υπέροχος, ο καταπληκτικός, ο φανταστικός David Gandy. Η μισή του ομορφιά είναι το άρωμά του, σας λέω εγώ.  Το Light Blue είναι διαχρονική αξία. Κρίνετε αν ανήκετε στον τύπο David Gandy εδώ:

 

Robert Pattinson – DiorHomme
Φρέσκο πράγμα η διαφήμιση για το άρωμα DiorHomme, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Μπορεί να μην είμαστε και τρελές «φαν» του κυρίου Πάτινσον, αλλά εδώ αλλάζουμε γνώμη… Όπως και να το κάνουμε ο σκηνοθέτης του διαφημιστικού, Romain Gavras, έχει βάλει τα δυνατά του δίνοντας μας εικόνες που κάνουν το φθινόπωρό μας ωραιότερο από ποτέ. Θα το πάρουμε το άρωμα κύριε Γαβρά, μόνο και μόνο για να θυμόμαστε τις στιγμές που δεν ζήσαμε με τον Ρόμπερτ. Μήπως είστε λίγο άγγελος από το Himmel ueber Berlin που κινείται σε άσπρο και μαύρο; Δείτε πόσο Ρόμπερτ Πάτινσον είστε εδώ:

Και για μπόνους, δείτε και το director’s uncensored cut εδώ:

Διαβάστε ακόμη: Η πιο πλούσια «γαζέλα» του κόσμου


Brad Pitt – Chanel No5
Εδώ ο Μπραντ Πιτ δεν διαφημίζει ένα ανδρικό άρωμα αλλά ένα, κατεξοχήν, γυναικείο. Μπορεί να έχετε καταχωρήσει το Chanel No5 στην μνήμη σας με την Μέριλιν Μονρόε να λέει ότι είναι το μόνο που φορούσε κάθε βράδυ στο κρεβάτι της. Νησάφι όμως. Τέλος. Τώρα ο Μπραντ Πιτ σας ξεκαθαρίζει κάτι διαφορετικό. Πως θέλει την γυναίκα να μυρίζει ο σίγουρος για τον εαυτό του; Ο ώριμος; Ο κατασταλαγμένος; Ο γοητευτικός; Λέξεις κλειδιά: η μοίρα, αξεπέραστο, fortune (βεβαίως βεβαίως). Πως θέλεις να μυρίζει η μοίρα σου; Ο Μπραντ θέλει Chanel No 5 κι εμείς εδώ δεν διαφωνούμε καθόλου. Πάρτε μια γεύση εδώ:

 

Gaspar Ulliel – Bleu de Chanel
Ότι το έχει σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορτσέζε, νομίζω, φαίνεται από την πρώτη σκηνή. Ότι πρωταγωνιστεί ο, πεντάμορφος, Γάλλος ηθοποιός και μοντέλο Γκασπάρ Ουλιέλ, νομίζω, το κάνει απόλυτα ξεχωριστό. Ένα σκοτεινό άρωμα για σκοτεινούς τύπους που, όμως, είναι πολύ φωτεινοί, εσωτερικά. Τόσο φωτεινοί που μοιάζουν με έκρηξη, έτοιμη να γίνει. Είστε ένας σαγηνευτικός Γκασπάρ Ουλιέλ που είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να φέρει τα πάνω κάτω; Δείτε εδώ:

 

James Franco – Gucci for Gucci Sport
Και εδώ έχουμε μια παλαιότερη διαφήμιση που, όμως, μας έχει μείνει αξέχαστη. Ο λατρεμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης, εικαστικός -μέχρι και τραγουδιστής- Τζέιμς Φράνκο παίρνει το ρόλο του άνδρα Gucci, που είναι ένα περίεργο μίγμα νεαρού μεγιστάνα και «αμέρικαν ζίγκολο». Μυστήριο βλέμμα, μυστηριώδες χαμόγελο, εγγύτητα και απόσταση ταυτόχρονα, και εδώ είμαστε. Μήπως είστε ένας Gucci man;

Διαβάστε ακόμη: Στον κόσμο του Λάπο όλα είναι αλλιώς