Ποιος δίνει 151.000 δολάρια για ένα χρυσό iPhone με το πρόσωπο του Τραμπ;

Ποιος δίνει 151.000 δολάρια για ένα χρυσό iPhone με το πρόσωπο του Τραμπ;

Εάν κάποιος έχει τα χρήματα και αγαπά τόσο πολύ τον πρόεδρο των ΗΠΑ για να τον βλέπει... συνέχεια.

 

Θα έδινε κανείς 151.000 δολάρια για να αγοράσει ένα ολόχρυσο iPhone 7 με το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ χαραγμένο πάνω του; Την απάντηση θα τη δώσει η εταιρεία Goldgenie, η οποία ειδικεύεται στο να παίρνει κυρίως προϊόντα τεχνολογίας –ή οτιδήποτε άλλο ζητήσει ο πελάτης- και να τα μετατρέπει σε χρυσά αξεσουάρ.

Η αρχή έγινε όταν μια Κινέζα μπήκε σε ένα κατάστημα της εταιρείας στην πόλη Σάρτζα, κοντά στο Ντουμπάι, και ζήτησε μια συσκευή με το πρόσωπο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ από τον διευθυντή της Goldgenie, Frank Fernando. Η ίδια είπε ότι ήθελε να το δώσει στον Τραμπ μετά την ορκωμοσία του.

Μετά την πρώτη πώληση της συσκευής, η Goldgenie έλαβε εννέα ακόμη αιτήματα από άλλους πελάτες με το ίδιο αίτημα!

Η εταιρεία που ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1989 πουλά μια μεγάλη γκάμα πανάκριβων προϊόντων από ατόφιο χρυσό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα ολόχρυσο ποδήλατο το οποίο κοστίζει 350.000 δολάρια. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η εταιρεία έχει λάβει παραγγελίες για να μετατρέψει «απλές» τουαλέτες πλουσίων σε ολόχρυσα δωμάτια.

«Υπάρχει κάποιοι άνθρωποι στον κόσμο οι οποίοι είναι τόσο πολύ πλούσιοι που κάποιες φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους βρεις ένα καλό δώρο, αφού έχουν τα πάντα», είπε στο CNN Money ο Fernando.