Το πλέον αναμενόμενο reunion της χρονιάς!

Το πλέον αναμενόμενο reunion της χρονιάς!

Τριάντα χρόνια μετά την τελευταία τους κοινή εμφάνιση, οι θρυλικοί Monty Python επιστρέφουν για μία και μοναδική παράσταση στο Λονδίνο.

«Always look on the bright side of life», τραγουδούσαν οι θρυλικοί Monty Python και με αυτήν την θετική πλευρά της ζωής πρόκειται να μας συνδέσουν και πάλι στη μία και μοναδική παράσταση που θα πραγματοποιήσουν την 1η Ιουλίου 2014 στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, όπως ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, οι «στυλοβάτες» του βρετανικού χιούμορ θα ανέβουν από κοινού στη σκηνή για να παρουσιάσουν μερικά από τα διασημότερα σκετς τους, αλλά και νέο υλικό που δεν έχει ανέβει ποτέ στο παρελθόν.

«Απλώς σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να προσπαθήσουμε να δούμε εάν είμαστε ακόμη αστείοι και αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι τώρα, απλώς να κάνουμε μια παράσταση στην Ο2 και να δούμε αν μπορούμε να την γεμίσουμε», είπε ο Έρικ Άιντλ, ο ένας από τους πέντε εναπομείναντες Pythons, που όλοι τους πλέον είναι άνω των 70 ετών.

Όταν ρωτήθηκε τι θα προσφέρει το σόου αυτό, ο Άιντλ απάντησε: «Πιστεύω ότι θα έχει λίγη κωμωδία, συναίσθημα, μουσική και λιγάκι αρχαίο σεξ!».

Ο Τζον Κλιζ από την πλευρά του είπε ότι η ομάδα ήθελε να συμπεριλάβει ορισμένα από τα γνωστά νούμερά της, όπως το «Νεκρό παπαγάλο», αλλά θα υπάρχει και νέο υλικό. «Οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να δουν τις παλιές επιτυχίες μας, αλλά εμείς δεν σκοπεύουμε να τις παρουσιάσουμε με προβλέψιμο τρόπο. Το βασικό μας πρόβλημα είναι ότι το κοινό ξέρει τις ατάκες καλύτερα από εμάς», πρόσθεσε.

1/3

Τα εισιτήρια της παράστασης θα κυμαίνονται από 27,5 έως 95 λίρες, «μόλις 300 λίρες λιγότερες από εκείνα των Stones», είπε ο Κλιζ αναφερόμενος στη συναυλία των Rolling Stones, όπου η τιμή των εισιτηρίων έφτανε τις 400 λίρες.

Η ομάδα, αποτελούμενη από τους Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς, Μάικλ Πέιλιν και Γκρέιαμ Τσάπμαν, έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά του BBC «Το Ιπτάμενο Τσίρκο την Μόντι Πάιθον» τη δεκαετία του ’70 και κατόπιν πέρασε στον κινηματογράφο με σατιρικές ταινίες όπως «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης», «Ένας προφήτης μα τι προφήτης» και «Το νόημα της ζωής».

Ο Τσάπμαν, που ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της, πέθανε από καρκίνο το 1989 σε ηλικία 48 ετών, όμως οι φίλοι του είπαν ότι θα είναι παρών στην παράσταση και μάλιστα όχι μόνο το πνεύμα του. «Του είπαμε ότι εμείς συνεχίζουμε και, αν υπάρχει Θεός, θα εμφανιστεί», είπε ο Άιντλ.

Always look on the bright side of  life λοιπόν:

Διαβάστε ακόμη: Ένα μαγικό ταξίδι από τη Φρουτοπία στο νησί των πυροτεχνημάτων