Θέλετε να ψωνίσετε όπως οι Simpsons; Τώρα μπορείτε

Θέλετε να ψωνίσετε όπως οι Simpsons; Τώρα μπορείτε

Το κατάστημα Kwik-E-Mart της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς άνοιξε της πόρτες του στη Νότια Καρολίνα.

Υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν να επισκεφτούν το Kwik-E-Mart, το παντοπωλείο του Ινδοαμερικανού Άπου Ναχασαπιμαπέτιλον το πρωτοεμφανίστηκε στο επεισόδιο «The Telltale Head» των «The Simpsons» και από τότε το υπάρχει συχνά στην τηλεοπτική σειρά κινούμενων σχεδίων. Από τις 17 Αυγούστου το κατάστημα θα χτιστεί και στην πραγματικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το επισκεφτούν, να δοκιμάσουν Buzz Cola, χοτ ντογκ Heat-Lamp ή ακόμα και ένα ντόνατ Lard Lad. Ίσως, ακόμα, να θέλουν ένα Squishee σε κάποια από τις γεύσεις που διαθέτει το μαγαζί, ή μια μπύρα Daff, ή ακόμη ένα ενεργειακό ποτό Flaming Moe. Οι επισκέπτες θα βρουν όμως και άλλα προϊόντα τα οποία δεν είναι από το Σπρίνγκφιλντ.

Όσο για τις τιμές, το Kwik-E-Mart ήταν πάντα ακριβό, και αυτό θα ισχύει και στην τρισδιάστατη εκδοχή του. Το κατάστημα άνοιξε στο Broadway at the Beach, στην πόλη Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας για να «συνοδεύσει» την ατραξιόν «The Simpsons in 4D» που θα εγκαινιαστεί αργότερα στο τοπικό Aztec Theater.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η στιγμή που εγκαινιάστηκε αυτό το παντοπωλείο, δεδομένων των σχολίων που έχει προκαλέσει το Kwik-E-Mart της τηλεοπτικής σειράς. Στο ντοκιμαντέρ «Το Πρόβλημα με το Άπου» του Χάρι Κονταμπόλου, υποστηρίζεται ότι ο χαρακτήρας που μανατζάρει το (τηλεοπτικό) παντοπωλείο ενισχύει ρατσιστικά στερεότυπα όσον αφορά μετανάστες στις ΗΠΑ από τη νότια Ασία. Απολογητική ήταν η αντίδραση του Χανκ Αζάρια, που δανείζει τη φωνή του στον Άπου Ναχασαπιμαπέτιλον. Αλλά ο δημιουργός της σειράς, ο Matt Groening, πολύ απλά είπε ότι «αρέσει στον κόσμο να προσποιείται ότι τον έχουν προσβάλει».

Πάντως, στο τρισδιάστατο Kwik-E-Mart η ατάκα του Άπου «Ευχαριστούμε, να ξανάρθετε» είναι γραμμένη σε έναν τοίχο στο εσωτερικό, έτσι ώστε να την βλέπουν οι επισκέπτες καθώς βγαίνουν.

Φωτογραφία: SimEx-Iwerks Entertainment

Δείτε ακόμη: Πώς θα έμοιαζε ο Homer Simpson αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο;