Prince: Τι ραντεβού είχε προγραμματίσει μία μέρα μετά τον θάνατό του;

Prince: Τι ραντεβού είχε προγραμματίσει μία μέρα μετά τον θάνατό του;
LOS ANGELES - CIRCA 1985: Prince performs in concert circa 1985 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Ochs Archives/Getty Images) Photo:

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του τραγουδιστή.

Ο Prince έφυγε από την ζωή στις 21 Απριλίου και πολλά έχουν ειπωθεί για τα αίτια του χαμού του. Χαρακτηριστικά θυμόμαστε πως άτομο από το περιβάλλον του είχε αναφέρει πως έπασχε από AIDS. Οι περισσότερες θεωρίες ωστόσο, έχουν να κάνουν με τις καταχρήσεις του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Time, ένας ειδικός ιατρός από την Καλιφόρνια, είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον Prince στις 22 Απριλίου, δηλαδή την επόμενη ημέρα του θανάτου του καλλιτέχνη. Συγκεκριμένα, ο Dr. Howard Kornfeld θα βοηθούσε τον Prince να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα παυσίπονα, αναφέρει δημοσίευμα της Star Tribune.

Αναλυτικά, νομικός εκπρόσωπος του γιατρού, εξήγησε πως ο πελάτης του δέχτηκε κλήση για ραντεβού, καθώς ο καλλιτέχνης «βρισκόταν σε έκτακτη ανάγκη». Ο Kornfeld δεν μπορούσε να συναντηθεί με τον Prince στις 21 Απριλίου και έστειλε τον γιο του στο Paisley Park, με σκοπό να φτάσει και αυτός λίγο αργότερα. «Το σχέδιο ήταν να εκτιμηθεί γρήγορα η κατάστασή του και να προγραμματιστεί πλάνο θεραπείας»αναφέρει ο εκπρόσωπος.

Ο γιος του ειδικού γιατρού, ήταν από τους πρώτους που βρήκαν το πτώμα του άτυχου καλλιτέχνη και μάλιστα φημολογείται πως ήταν αυτός, που έκανε την κλήση στην άμεση δράση τη μοιραία μέρα. Αν και έχουν περάσει εβδομάδες από τον θάνατο του Prince, ρεπορτάζ έχουν αναφέρει πως βρέθηκαν πολλά παυσίπονα στην κατοχή του. Ωστόσο κανένα τοξικολογικό αποτέλεσμα δεν έδειξε πως η ποσότητα στον οργανισμό του, ήταν τέτοια που να προκαλέσει θάνατό του.

Πηγή: peoplegreece.com