Συμμαχία (;) Apple και Swatch για το πιο «έξυπνο» iWatch

Συμμαχία (;) Apple και Swatch για το πιο «έξυπνο» iWatch

Αληθεύει η συνεργασία της Apple με την Swatch, στον όμιλο της οποίας ανήκουν και οι Rolex και Omega; Τι λένε οι εκπρόσωποι. 

Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγεται πως η Apple έχει βρει έναν νέο συνεργάτη με σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό έξυπνα ρολόγια με υψηλές στιλιστικές προδιαγραφές.

Η Apple φέρεται να έχει «δώσει» τα χέρια με τη διάσημη κατασκευάστρια ρολογιών Swatch για τη δημιουργία μιας ολόκληρης εμπορικής γραμμής iWatch συσκευών. Οι συγκεκριμένες συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε διάφορα στυλ, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός, χρώματα αλλά και φυσικά τιμές.

Σύμφωνα με τη VentureBeat , αντίθετα με την πεποίθηση πως η Apple δουλεύει πάνω σε ένα ή δύο iWatches, στην πραγματικότητα η εταιρεία ετοιμάζει μια σειρά «έξυπνων» ρολογιών μέσω συνεργασιών στην εν λόγω βιομηχανία.

Αν ισχύουν οι παραπάνω φήμες, η Apple θα παρουσιάσει τουλάχιστον ένα δικό της iWatch με το δικό της brand, και γρήγορα θα ακολουθήσουν smartwatches που θα χρησιμοποιούν το λογισμικό της Apple και θα υποστηρίζουν τις συσκευές της θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά.

Η υπεύθυνοι της Swatch, σύμφωνα με το Reuters αρνούνται κάθε συνεργασία και επιμένουν πως η μοναδική σχέση που είχαν με την Apple για να την προμηθεύσουν με ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Περιμένουμε να δούμε τι λέει η Apple γι αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Μετατρέψτε το ρολόι σας, ή το βραχιόλι, σε smartwatch

Τριπλέτα smartwatches από τη Samsung

Τo iWatch του Kobe Bryant