«Το Apple iWatch μπήκε σε παραγωγή»

«Το Apple iWatch μπήκε σε παραγωγή»

Αμερικανικά και κινεζικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έντονη κινητικότητα στα εργοστάσια των κατασκευαστών της Apple.

Στη διαδικασία παραγωγής έχει ήδη μπει το νέο smartwatch της Apple, κατά κόσμον iWatch. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει δημοσίευμα των China Times της Ταϊβάν και αναπαράγουν αρκετά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τεχνολογικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα Mashable, υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες ότι μεγάλο κομμάτι της παραγωγής των κινεζικών εργοστασίων που συνεργάζονται με την Apple κατασκευάζουν όλο και περισσότερες εξελιγμένες μονάδες SiP (system-in-a-package), οι οποίες περιέχουν επεξεργαστές, DRAM και flash memory.

Με άλλα λόγια, αυτό σημαίνει ότι έχουν μπει μπροστά οι μηχανές και βγάζουν νέες μονάδες, σαν τα MP3 players ή τα smartphones. Παρόλα αυτά δεν περιλαμβάνεται στο πρωτογενές ρεπορτάζ κάποια έξτρα πληροφορία για τις τεχνικές λεπτομέρειες αυτού του μυστηρίου.

http://i1372.photobucket.com/albums/ag350/billsamoy/iWatch_mashable_910x512_zpsc61a5795.gif

Όπως έχει διαρρεύσει -τεχνηέντως ή μη, η πορεία των πραγμάτων θα δείξει- το iWatch θα βγει στις αγορές στο δεύτερο μισό του 2014 και η παραγωγή θα ξεκινήσει από τα τρία εκατομμύρια «κομμάτια» παγκοσμίως, για να φτάσει συνολικά τα 13 με 14 εκατ. έως το τέλος του έτους.

Ο Tim Cook αποφεύγει «σαν το διάολο το λιβάνι» κάθε αναφορά σε νέα προϊόντα, όμως τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει την εμφάνισής τους δηλώσεις σχετικά με μια «νέα συναρπαστική κατηγορία προϊόντων» τα οποία ετοιμάζει η Apple.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας Harris Interactive τον Σεπτέμβριο του 2013, το 49% των Αμερικανών θεωρούσε τη φορετή τεχνολογία «προϊόν της φαντασίας». Η εξέλιξη της ιστορία όμως έδειξε ότι ένας νέος δρόμος άνοιξε και μέχρι να δούμε από όλους τους μεγάλους τεχνολογικούς παίκτες τα δικά τους προϊόντα, τόσο περισσότερες αξιόπιστες ή μη φήμες θα κυκλοφορούν.

Διαβάστε ακόμη:

Το iWatch θα προβλέπει καρδιακές προσβολές!

Το iWatch της Apple στην υπηρεσία της υγείας;