Spotmechanic: Η ελληνική startup που αλλάζει τον τεχνικό έλεγχο των μεταχειρισμένων αυτοκίνητων

Spotmechanic: Η ελληνική startup που αλλάζει τον τεχνικό έλεγχο των μεταχειρισμένων αυτοκίνητων

Εύκολα και γρήγορα με μια απλή κίνηση.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία εγγυάται τον πιο αξιόπιστο και διαφανή τεχνικό έλεγχο για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, στο χώρο που βρίσκεται το όχημα.

Ελέγχοντας ήδη πάνω από 50 αυτοκίνητα ανά εβδομάδα, η spotmechanic είναι η πρώτη και μοναδική υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα σε ενδιαφερόμενους αγοραστές και ιδιοκτήτες να αποκτήσουν μια πλήρη 10σέλιδη τεχνική αναφορά για το όχημά τους, μετά από ενδελεχή έλεγχο 180+ σημείων.

Η διαδικασία για να κλείσει κάποιος ραντεβού για τεχνικό έλεγχο είναι εύκολη και γρήγορη,  αφού μπορεί να γίνει online στο spotmechanic.gr ή τηλεφωνικά στο 2117800708. Ο έμπειρος και διαπιστευμένος μηχανικός της spotmechanic θα φτάσει με ακρίβεια στο ραντεβού του, όπου μέσα σε μία ώρα και με χρήση του καλύτερου εξειδικευμένου εξοπλισμού παγκοσμίως (ράμπες ανύψωσης, ανιχνευτή πάχους βαφής, μετρητή ελαστικών κ.α.) θα διεξάγει τον τεχνικό έλεγχο 180+ σημείων, καλύπτοντας πλαίσιο, μηχανικά μέρη, πάτωμα, ενεργητική ασφάλεια, φανοποιεία, εσωτερικό, ηλεκτρικά μέρη και test drive. Μετά το πέρας του ελέγχου και σε λιγότερο από 24 ώρες,  ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει στο e-mail του τη μοναδική αναλυτική 10σέλιδη τεχνική αναφορά της αγοράς, με στοιχεία και ευρήματα που θα του επιτρέψουν να πάρει τη σωστή απόφαση για την αγορά ή πώληση του οχήματός του.

Προς το παρόν έλεγχοι διεξάγονται στην Αθήνα και τα προάστιά της, αλλά σύντομα η εταιρία θα δραστηριοποιηθεί σε 4 μεγάλες πόλεις, με στόχο την κάλυψη όλης της Ελλάδας.

Η spotmechanic επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση του προσωπικού της και τη βελτιστοποίηση του κορυφαίου τεχνικού της ελέγχου, ακολουθώντας παράλληλα τις σύγχρονες τάσεις της εποχής και προσφέροντας πρωτοποριακές επιλογές στους πελάτες της: Η επιλογή «Ρώτα ένα μηχανικό μας!» στο spotmechanic.gr δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε επισκέπτη να υποβάλει κάποιο τεχνικό ερώτημα, απορία ή σχόλιο, χωρίς κανένα απολύτως κόστος. Η δυνατότητα δημοσίευσης της τεχνικής αναφοράς σε όλα τα sites με αγγελίες αυτοκινήτων είναι πια εφικτή κι εύκολη για τον ιδιοκτήτη του οχήματος, ενώ αν το επιλέξει, η αγγελία του μπορεί να προωθηθεί δωρεάν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας.

Η spotmechanic προσφέρει μία ανεξάρτητη υπηρεσία, χωρίς κανένα απολύτως ιδιοκτησιακό ή πωλησιακό συμφέρον, έχοντας ίδια οπτική και τρόπο ελέγχου για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων της αγοράς, οποιουδήποτε ιδιοκτήτη (ιδιώτη ή εμπόρου).