Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε αναζήτηση επενδύσεων

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε αναζήτηση επενδύσεων
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την άφιξή του στη συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμών στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, Κυριακη 9 Αυγούστου 2015. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο χώρο διαμονής των θεσμών. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Ο υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στο συνέδριο «Invest in Greece», ενώ θα έχει επαφές με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Ετήσιο Συνέδριο Invest in Greece που διοργανώνει η Capital Link, στις 11 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης.

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ο κ. Τσακαλώτος θα απευθύνει κεντρική ομιλία κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του συνεδρίου (13.15- 14.45, τοπική ώρα), ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου (15.40, τοπική ώρα) στον χώρο του συνεδρίου.

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Οικονομικών θα παραβρεθεί στην ειδική εκδήλωση «Ημέρα της Ελλάδας στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης», την οποία διοργανώνει η Capital Link σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Στις 15.45 (τοπική ώρα) ο κ. Τσακαλώτος θα κληθεί να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας στο Χρηματιστήριο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Νέα Υόρκη ο υπουργός Οικονομικών έχει προγραμματίσει σειρά σημαντικών επαφών με εκπροσώπους επενδυτικών εταιρειών.