Στις 100 πιο καινοτόμες startups της Ευρώπης η ελληνική Aqurance

Στις 100 πιο καινοτόμες startups της Ευρώπης η ελληνική Aqurance

Σημαντική διάκριση της εταιρείας στα παγκοσμίου φήμης βραβεία Red Herring Top 100 Europe.

Μια νέα σημαντική διάκριση πέτυχε η Aqurance καθώς ανακηρύχθηκε Red Herring Top 100 Europe. Η ελληνική startup ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες καινοτόμες εταιρείες που διαθέτουν επαναστατικές τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες, στο ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βραβεία Red Herring έχουν κατά καιρούς αναδείξει στο παρελθόν εταιρείες κολοσσούς όπως: Facebook, Spotify, Skype και eBay.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, η βράβευση μέσα από έναν διεθνούς φήμης θεσμό, όπως τα Red Herring, είναι μια ξεχωριστή επιτυχία. «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την αναγνώριση που λάβαμε από τα Red Herring Top Europe 100. Η ταλαντούχα ομάδα, η ανοδική πορεία ανάπτυξής καθώς και η ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε ήταν ορισμένοι από τους λόγους που μας βοήθησαν να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο.» δήλωσε ο CEO της Aqurance, κος Νικολόπουλος.

Σχετικά με τα Red Herring Awards

Τα βραβεία Red Herring συγκεντρώνουν κάθε χρόνο τις πιο δυναμικές επενδυτικές εταιρείες και τις πιο καινοτόμες τεχνολογικά startups σε μια εκδήλωση όπου συζητούνται θέματα για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις αναδυόμενες τάσεις.

Η ομάδα των Red Herring επέλεξε εταιρείες που ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες μέσα από ένα σύνολο εκατοντάδων στην Ευρώπη. Οι υποψήφιοι αξιολογούνται σε 20 ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια: κατά πόσο «διαταράσσουν» την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, το αποτύπωμά τους στην αγορά, την τεχνολογική καινοτομία, την εκτέλεση στρατηγικής, την οικονομική τους απόδοση, καθώς και την επίδρασή τους στην κοινωνία. Επιπλέον, αξιολογείται το κατά πόσο έχουν διεισδύσει σε αναδυόμενες αγορές.

Σχετικά με την Aqurance

Η Aqurance είναι μια εταιρία παροχής συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία με γραφεία σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Διαχειρίζεται εργαλεία υψηλής τεχνολογίας μέσα από στρατηγικές συμμαχίες με παγκόσμιους ομίλους λογισμικών, παρέχοντας digital υπηρεσίες για την ενίσχυση των πωλήσεων των φαρμακευτικών εταιριών. Δημιουργήθηκε από μια ομάδα ήδη έμπειρων στελεχών με προϋπηρεσία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών στην φαρμακευτική αγορά και εξειδικεύεται σε CRM, CLM, έρευνα αγοράς και Analytics.