Τα επενδυτικά σχέδια Μάρδα και η Μπιγιονσέ

Τα επενδυτικά σχέδια Μάρδα και η Μπιγιονσέ

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του υφυπουργού Εξωτερικών θα καταφέρουν να προβάλλουν τη χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο;

Μεγάλα σχέδια φαίνεται να έχει ο Δημήτρης Μάρδας για την προβολή και προώθηση της χώρας. Αρχικά, η κυβέρνηση σχεδιάζει να δημιουργήσει το θερινό Νταβός σε ένα νησί απέναντι από τα Στύρα Ευβοίας, την Αιγιλεία, με στόχο να δημιουργήσει ένα διεθνές συνεδριακό κέντρο.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας για την απόφαση αυτή, τόνισε πως «η σκέψη είναι να γίνει ένα κέντρο των τεχνών και της φιλοσοφίας, που σημαίνει να γίνει ένα μεγάλο συνεδριακό κέντρο διεθνών συνεδρίων και στο πλαίσιο όλης αυτής της διαδικασίας να υπάρχει και μια περίοδος, όπου θα συναντώνται αρχηγοί κρατών κατά το καλοκαίρι και θα έχουμε το λεγόμενο θερινό Νταβός».

Ο υφυπουργός αποκάλυψε και το επόμενο βήμα που σχεδιάσει με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και τη νέα καμπάνια προβολής της χώρας με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Mega ο υφυπουργός έκανε λόγο για «ένα μεγάλο κονσέρτο που θα έρθουν φωνές απ’ όλο τον κόσμο, πολύ υψηλού επιπέδου».

Μάλιστα ο κ. Μάρδας έδωσε μια γεύση από το πώς φαντάζεται το σκηνικό της εκδήλωσης αν και όπως είπε «σας δίνω μια πρωτόλεια εικόνα, ενός ανθρώπου που δεν ασχολείται με τα σκηνοθετικά».

Σύμφωνα με τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο υφυπουργός Εξωτερικών στη σκηνή κυριαρχεί μια τραγουδίστρια και πίσω της, μέσω ημικυκλικής οθόνης, προβάλλονται εικόνες από την Ελλάδα.

Όσο για το line up, ο Δημήτρης Μάρδας θα «έβλεπε» την Μπιγιονσέ, ακόμη και τη Σίρλεϊ Μπάσεϊ  ως εκείνα τα άτομα που θα διαφημίσουν παντού την Ελλάδα.