Τα μυστικά για να απογειώσετε την παρουσίαση της ιδέας σας

Τα μυστικά για να απογειώσετε την παρουσίαση της ιδέας σας

Ο Κόννο Χρίστου μοιράζετε μαζί μας την εμπειρία του για το τέλειο pitching.

Τα καταφέρατε, λοιπόν. Πήρατε μια ιδέα και την κάνατε προϊόν, την κάνατε μια βιώσιμη επιχείρηση που ήρθε να λύσει μια σειρά προβλημάτων. Από μόνο του αυτό αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» αφού η ιστορία έχει δείξει πώς 8 στις 10 startups δεν καταφέρνουν να κάνουν αυτό το μεγάλο βήμα. Αυτό, όμως, είναι μόνο η αρχή.

Το να καταφέρει να σηκώσει μια εταιρεία χρήματα και να κάνει τους επενδυτές να την εμπιστευτούν, είναι η μεγάλη πρόκληση. Είναι μια σχέση δύσκολη για να χτιστεί, καθώς οι επενδυτές ψάχνουν διαρκώς «the next big thing» στο οποίο να επενδύσουν. Και δε θα επενδύσουν μόνο στην εταιρεία σας, αλλά και σε εσάς σαν προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Είναι τελικά εύκολο;

Στην «ιστορία» του ελληνικού οικοσυστήματος υπάρχουν εταιρείες οι οποίες έχουν αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Εταιρείες που κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποδείξουν την αξία τους τόσο στην αγορά, όσο και στους επενδυτές.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Avocarrot, η οποία κατάφερε πριν μερικούς μήνες να κάνει ένα απ’ τα μεγαλύτερα exit για τα ελληνικά δεδομένα.

Διαβάστε τα tips του Κόννο Χρίστου στο Disrupt Greece