Το TDG στο δίκτυο της Endeavor

Το TDG στο δίκτυο της Endeavor

Αναγνώριση και ευκαιρία για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα η κίνηση αυτή.

Στο δίκτυο της Endeavor, το διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό ο οποίος επιλέγει και στηρίζει τους επιχειρηματίες και τις εταιρείες που διακρίνονται για την καινοτομία και τον υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, έχουν ενταχθεί πλέον το TDG και ο Ιδρυτής του, Οδυσσέας Ντότσικας.

Όπως δήλωσε ο κ. Ντότσικας, «η ένταξη μας στο δίκτυο της Endeavor αποτελεί αναγνώριση της προσπάθειας του TDG για δημιουργία καινοτομίας στο χώρο του Marketing και της Διαφήμισης, καθώς και νέων θέσεων εργασίας στην Ελλάδα και στις αναπτυσσόμενες χώρες. Με την αρωγή του δικτύου της Endeavor επιχειρούμε την επιτάχυνση αυτής της προσπάθειας».

Το TDG συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την εκπαίδευση νέων πτυχιούχων μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης και ανάπτυξής του στελεχιακού δυναμικού του, των προγραμμάτων αμειβόμενης μαθητείας «Digital Thinkers» και της συνεργασίας του με εκπαιδευτικούς φορείς.

Έχοντας χαρακτηριστεί από τον Thomas Friedman ως «το καλύτερο πρόγραμμα κατά της φτώχειας», η Endeavor εντοπίζει νέους επιχειρηματίες που ηγούνται επιτυχημένων εταιρειών και τους προσφέρει στρατηγικές συμβουλές με στόχο να θέσει τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη.

Μέχρι τώρα, οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 400.000 θέσεις εργασίας διεθνώς και το 2013 κατέγραψαν έσοδα που ξεπέρασαν τα 6,5 δισ. δολάρια.