Θεοδωράκης: «Θα ψηφίσουμε όσα υποσχέθηκε στους συμμάχους μας ο Πρωθυπουργός»

Θεοδωράκης: «Θα ψηφίσουμε όσα υποσχέθηκε στους συμμάχους μας ο Πρωθυπουργός»

«Το Ποτάμι, ο μικρότερος-μεγάλος παίχτης του πολιτικού συστήματος στηρίζει τον πρωθυπουργό».

Στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό και θα ψηφίσουμε αυτά που έχει υποσχεθεί στους συμμάχους μας, τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι το Ποτάμι είναι υπεύθυνη πολιτική δύναμη.

«Όλα τα κόμματα αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο εθνικό και κομματικό συμφέρον. Για μας δεν υπάρχει δίλημμα, στηρίζουμε τον πρωθυπουργό. Το ποτάμι δεν θα γίνει κλασικό αντιπολιτευτικό κόμμα, θα παραμείνει υπεύθυνη δύναμη».

Ακόμα, σχολίασε πως δεν θα μετάσχουν σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. «Θα είμαστε μια υπεύθυνη, ευρωπαϊκή μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση».

O κ. Θεοδωράκης κάλεσε όλους τους βουλευτές να καταλάβουν ότι πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα, ενώ κατηγόρησε «το παλιό πολιτικό σύστημα» στο οποίο συμπεριέλαβε τα κόμματα από τον ΣΥΡΙΖΑ έως τη ΝΔ, όπως είπε, ότι αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο κομματικό και το εθνικό συμφέρον.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου δήλωσε: «Είμαστε σε μια χώρα με μεγάλη ηλιοφάνεια και ορισμένοι μπορεί να λένε διάφορα τρελά. Σημασία έχει το κύριο σώμα της βουλής και η συντριπτική πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ θα φερθούν υπεύθυνα».