Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Μάικ Τάισον δεν έχει καμία σχέση με ό,τι φαντάζεστε

Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Μάικ Τάισον δεν έχει καμία σχέση με ό,τι φαντάζεστε
epa03272032 Former boxer Mike Tyson speaks during a press conference announcing that Spike Lee will direct Tyson's one-man show 'Mike Tyson: Undisputed Truth' in New York, New York, USA, 18 June 2012. The show will run for a six night engagement begin at the end of July. EPA/JUSTIN LANE

Τι δουλειά έχει ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας σε ένα ράντσο στην Καλιφόρνια;

Ο πρώην πρωταθλητής της πυγμαχίας Μάικ Τάισον αποφάσισε να γίνει επιχειρηματίας και μάλιστα καλλιεργητής. Όμως δεν πρόκειται να καλλιεργεί κάποιο συνηθισμένο φυτό, αλλά… θεραπευτική μαριχουάνα!

Πρόσφατα ο Τάισον και οι συνεργάτες του εγκαινίασαν ένα ράντζο στο οποίο θα καλλιεργούν θεραπευτική κάνναβη στην Καλιφόρνια, σε μια απομακρυσμένη περιοχή στην έρημο Mojave που βρίσκεται περίπου 160 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Άντζελες.

Ο συνέταιρος του πρώην πυγμάχου, Ρόμπερτ Χίκμαν, δήλωσε στην ιστοσελίδα ότι οι υποβαθμισμένες εκτάσεις της περιοχής πλέον θα αποκτήσουν ζωή και το ράντζο του Τάισον θα είναι μία όαση.

Σε βίντεο η δήμαρχος της Καλιφόρνιας Τζένιφερ Γουντ ευχαρίστησε τον Τάισον για τη προσφορά του στην κοινότητα και σημείωσε ότι η βιομηχανία θα έχει πλέον τη δυνατότητα να παρέχει στα άτομα που έχουν ανάγκη ιατρική μαριχουάνα, ενώ η επένδυση θα προσφέρει θέσεις εργασίας και εισόδημα στους κατοίκους της περιοχής.