Βίντεο: Κινέζικη διαρροή για το νέο iPhone6!

Βίντεο: Κινέζικη διαρροή για το νέο iPhone6!

Χρήστες από την Κίνα ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από το νέο μοντέλο της Apple – Μεγάλη η ζήτηση ήδη στην κινεζική αγορά. 

Όποτε η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει στις αγορές ένα νέο προϊόν, το ίντερνετ κατακλύζεται από βίντεο και φωτογραφίες από ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι έχουν στα χέρια τους εικόνες του εκάστοτε νέου smartphone, tablet ή άλλου gadget που βρίσκεται στα σκαριά. Πόσω μάλλον όταν αυτό είναι ένα iPhone.

Μόλις δύο μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση από την Apple του νέου της μοντέλου, ήταν θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργεί το νέο iPhone.

Και φυσικά η διαρροή ήρθε από την Κίνα. Ένας χρήστης του διαδίκτυο ανέβασε στο λογαριασμό του αρκετές φωτογραφίες και μικρά βίντεο με θέμα το πώς είναι να δουλεύεις με ένα iPhone 6 με οθόνη 4,7 ίντσες σε σύγκριση με ένα iPhone 5S.

 

Image Credit: <a href=”http://www.weibo.com/zzray”zzray/Weibo</a&gt;

Η συσκευή που φαίνεται στο βίντεο μοιάζει με τις περισσότερες διαρροές που έχουν γίνει και όπως αναφέρει το venturebeat.com μάλλον τα βίντεο δεν είναι ψεύτικα.

Επίσης ένας ακόμα χρήστης από την Κίνα ανέβασε βίντεο με το πώς θα είναι το νέο μοντέλο της Apple.

H Αpple έχει καταφέρει ήδη να «ανοίξει» την τεράστια αγορά της Κίνας. Αξίζει να σημειωθεί πως η μεγαλύτερη εταιρεία κινητών της Κίνας δέχεται ήδη παραγγελίες για το iPhone 6 πριν από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Το νέο τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο από την China Mobile Beijing. Η China Mobile είναι ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας με 760 εκατ. μέλη, νούμερο που ισοδυναμεί με δύο φορές τον πληθυσμό των ΗΠΑ.

Η China Mobile εμφανίζεται βέβαιη ότι οι φήμες για την κυκλοφορία δύο βερσιόν iPhone6 από την Apple είναι βάσιμες κι έτσι θα υπάρχουν δύο διαφορετικά μεγέθη οθόνης, ένα των 4,7 και ένα των 5,5 ιντσών.

Ωστόσο δεν υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες ή κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Η επίσημη παρουσίαση του iPhone 6 αναμένεται να γίνει από την Apple την ερχόμενη Τρίτη.

Διαβάστε ακόμη: 

To ψηφιακό πορτοφόλι της Apple

Η «τρελή κούρσα» του iPhone σε πέντε πίνακες

Δείτε το ολοκαίνουριο Galaxy Note Edge