Η Virgin «φοράει» Google Glass

Η Virgin «φοράει» Google Glass

Πιλοτικό πρόγραμμα των «έξυπνων» γυαλιών ξεκινά η γνωστή αεροπορική εταιρεία.

Αν φτάσει ένας επιβάτης στο Upper Class Lounge του αεροδρομίου του Heathrow και ο υπάλληλος της Virgin Atlantic τον υποδεχτεί με το όνομά του, δεν υπάρχει λόγος να τρομάξει! Για όλα ευθύνονται τα Google Glass.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά ένα πιλοτικό πρόγραμμα έξι εβδομάδων «παρέα» με την Google, κατά τη διάρκεια του οποίου επιβάτες και εργαζόμενοι θα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω των «έξυπνων» γυαλιών.

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής σχετικά με την πτήση θα εμφανίζονται μπροστά στα μάτια των ταξιδιωτών, ενώ θα προσφέρεται live ενημέρωση καιρού αλλά και πολιτιστικών δρώμενων του τελικού τους προορισμού.

Διαβάστε ακόμη: Google Glass: Τα πρώτα παιχνίδια είναι εδώ

Το καλύτερο μένει για το τέλος. Μόλις ο επιβάτης «αναγνωριστεί», ξεκινά αυτόματα η διαδικασία του check in και παρέχονται έξτρα πληροφορίες όπως η μετάφραση συγκεκριμένων ταξιδιωτικών οδηγιών που θα συναντήσουν στη χώρα-προορισμό.

Στις «μπόνους» υπηρεσίες περιλαμβάνονται χάρτες αεροδρομίων για καλύτερη εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε περίπτωση -όσο έκτακτη κι αν είναι- καθώς και συγκεκριμένες μεταφρασμένες φράσεις που θα πει κανείς στο ταξί που θα τον παραλάβει.