Ξυπνητήρι με… μυρωδιά μπέικον!

Ξυπνητήρι με… μυρωδιά μπέικον!

Γνωρίστε το νέο επαναστατικό app που σας ξυπνάει με τον πιο «νόστιμο» τρόπο.

Δεν θα ξυπνούσατε πιο εύκολα το πρωί, αν το δωμάτιό σας μύριζε φρεσκοτηγανισμένο μπέικον; Η νέα πρωτότυπη εφαρμογή του Όσκαρ Μάγιερ, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να ξυπνούν με την ευωδιά του πεντανόστιμου αυτού αλλαντικού, που κατέχει σπουδαία θέση σε ένα πλήρες ευρωπαϊκό πρωινό. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στους κατόχους iPhone. Όμως, προς το παρόν, μόνο 4700 θα είναι οι τυχεροί, που θα την αποκτήσουν, καθώς διενεργείται σχετικός online διαγωνισμός.

Τι συμβαίνει όμως με αυτή την εφαρμογή; Ένα εξάρτημα-κλειδί (dongle) συνδέεται στη υποδοχή όπου συνδέονται και τα ακουστικά του κινητού τηλεφώνου και αφού συγχρονιστεί με το app απελευθερώνει την μυρωδιά τηγανιτού μπέικον, καθώς χτυπάει το ξυπνητήρι. Με πάνω από δύο εκατομμύρια αναφορές του αγαπημένου μας μπέικον στα social media, ο Μάγιερ εμπνεύστηκε το παράξενο αυτό ξυπνητήρι.

«Απολαύστε το μπέικον με όλες σας τις αισθήσεις», ψιθυρίζει μια φωνή, έτσι την ώρα που ενεργοποιείται, αντί για κάποιο τραγούδι ακούγεται ο ήχος του μπέικον στο τηγάνι και αναδύεται η υπέροχη μυρωδιά του. Για την επόμενη φορά, μπορεί κανείς εύκολα να ξαναγεμίσει την μικρή συσκευή, η οποία μοιάζει με αποσμητικό χώρο, που εκλύει το άρωμα.

Διαβάστε ακόμη: Το MOOV θέλει να γίνει ο προπονητής σας