Μητρόπουλος: Ψηφίστε ΚΚΕ, λευκό ή αποχή

Μητρόπουλος: Ψηφίστε ΚΚΕ, λευκό ή αποχή
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος μιλάει στην συνέντευξη τύπου που έδωσε για τις καταγγελίες περί φοροδιαφυγής , Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ένα «νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα», χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο απερχόμενος αντιπρόεδρος της βουλής.

Κατά του μέχρι πρότινος κόμματος του στράφηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος τελικά με απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρίσκεται καθόλου στις λίστες για τις επερχόμενες εκλογές.

Μάλιστα, ο κ. Μητρόπουλος αντέδρασε δημόσια και κάλεσε τον κόσμο να καταψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, προτρέποντας τον κόσμο να στραφεί στο ΚΚΕ, το λευκό ή την αποχή.

«Λέω στον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, λευκό ή αποχή», δήλωσε στον ΒήμαFM. Όπως είπε, είναι η μόνη εθνική λύση που δε θα οδηγήσει στη νομιμοποίηση του μνημονίου, ώστε να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση.

Ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «ένα νέο μνημονιακό νεοφιλελεύθερο κόμμα» και τόνισε πως μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ.

Υποστήριξε, επίσης, ότι το «κόψιμό» του από τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ δεν οφείλεται στην υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία ενεπλάκη το όνομά του αλλά στην κριτική που άσκησε στην ηγεσία του κόμματος.