Ασφαλιστικά μέτρα και από AΝΤ1 και MEGA

Ασφαλιστικά μέτρα και από AΝΤ1 και MEGA

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η διαδικασία δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών στα γραφεία της ΓΓΕΕ.

Συνεχίζονται τα ασφαλιστικά μέτρα από κανάλια. Λίγο μετά τις 11:30 το πρωί θυροκολλήθηκε στα κάγκελα της εισόδου της ΓΓΕΕ ο φάκελος με ασφαλιστικά μέτρα του ΑΝΤ1 κατά της…εταιρίας DIMERA, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη.

Λίγα λεπτά αργότερα θυροκολλήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα του MEGA.

Νωρίτερα, δικαστικός επιμελητής θυροκόλλησε ασφαλιστικά μέτρα εκ μέρους του STAR και του ALPHA.

Οι εκπρόσωποι των οκτώ επιχειρηματικών σχημάτων που διεκδικούν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες βρίσκονται στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ από χθες το πρωί, συμμετέχοντας σε μία χρονοβόρα διαδικασία δημοπρασίας, τα αποτελέσματα της οποίας ίσως ανακοινωθούν απόψε ή τα ξημερώματα της Πέμπτης. Κανείς από τους συμμετέχοντες δεν θα θα βγει από το κτίριο της ΓΓΕΕ πριν και οι τέσσερις άδειες να κατοχυρωθούν στους νικητές, ενώ δεν υπάρχει και δυνατότητα ροής πληροφόρησης από «μέσα προς τα έξω», καθώς ουδείς διαθέτει κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Αμετακίνητοι παραμένουν από νωρίς το πρωί, στις θέσεις τους έξω από τη Γραμματεία, και οι δημοσιογράφοι, αναμένοντας «λευκό καπνό» από τη δημοπρασία. Και σήμερα το κτίριο περιφρουρείται από ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ μία κλούβα αποτρέπει τη θέση και στάθμευση έξω από τα γκαράζ της ΓΓΕΕ.