Εταιρεία προσφέρει 100.000 δολάρια για να αφήσετε την τωρινή σας δουλειά και να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο

Εταιρεία προσφέρει 100.000 δολάρια για να αφήσετε την τωρινή σας δουλειά και να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο
Αυτός που θα κερδίσει τη «μάχη» μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση θα πάρει 100.000 δολάρια και θα ξεκινήσει να ταξιδεύει.

Εδώ υπάρχει μια θέση εργασίας που όλοι θα θέλανε να κάνουν αίτηση: Η εταιρεία βιώσιμης μόδας Prana ανακοίνωσε ένα νέο της concept που ονομάζεται once-in-a-lifetime «Day Job to Dream Job».  Ουσιαστικά, θέλει ένα άτομο που θα αφήσει άμεσα την τωρινή δουλειά του και θα λάβει 100.000 δολάρια ως ετήσιο μισθό, κάνοντας ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Και όμως είναι αλήθεια. Αυτό όμως που πρέπει να αναλογιστείτε είναι: Είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας και να ταξιδέψετε λαμβάνοντας νέες εμπειρίες;

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για αυτή τη θέση εργασίας μέχρι 16 Σεπτεμβρίου. Αυτός που θα κερδίσει τη «μάχη» μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση αυτή θα πάρει 100.000 δολάρια και θα ξεκινήσει να ταξιδεύει ώστε να μεταδώσει τη φιλοσοφία της «ένδυσης για θετική αλλαγή» της εταιρείας, ώστε να πραγματοποιηθεί η βιώσιμη μεταμόρφωση του τρόπου με τον οποίο γίνεται η μόδα.

Στην αίτησή σας, πρέπει να συμπεριλάβετε ένα τρίλεπτο βίντεο που θα εξηγείτε τους λόγους που θα θέλατε να κερδίσετε αυτή τη θέση. Οι κριτές θα επιλέξουν το νικητή με βάση «την τόλμη, το πάθος και την καινοτομία».

Για την αίτηση αυτή χρειάζεται να είστε 21 και άνω και νόμιμος κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νικητής θα κερδίσει 100.000 δολάρια, κατανεμημένο σε τριμηνιαίες πληρωμές ύψους 25.000 δολαρίων η καθεμία. Για όλες τις λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: prana.com/dreamjob