eTalks: Η νέα σειρά podcasts από το Fortune Greece και τo efood!

eTalks: Η νέα σειρά podcasts από το Fortune Greece και τo efood!
Tεχνολογία, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα είναι οι «πρωταγωνιστές» της νέας σειράς podcast «eTalks». Stay tuned!

Το Fortune Greece σε συνεργασία με τo efood λανσάρουν τον Μάιο μια νέα σειρά podcasts, ξεναγώντας τους ακροατές στην εποχή των νέων τεχνολογιών, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας.

Η νέα σειρά podcast «eTalks» μεταξύ άλλων θα επικεντρώσει με ανοιχτές συζητήσεις στο πώς η τεχνολογία και η αξιοποίηση των δεδομένων καθορίζουν το ψηφιακό μέλλον των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, στο πώς οι εταιρείες μπορούν να προσελκύσουν ταλέντο και να γίνουν εργοδότες επιλογής, στο ποιες είναι οι νέες τάσεις και προκλήσεις που διαμορφώνουν τη στρατηγική των επιχειρήσεων σε online και offline περιβάλλον.

Η αξιοποίηση των δεδομένων στη διαδικασία λήψης αποφάσεων των επιχειρήσεων, η ανάπτυξη με βάση τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, η διαμόρφωση εταιρικής ταυτότητας με κοινωνικό αποτύπωμα, η επένδυση στην έρευνα & καινοτομία και η μετάβαση από την εποχή του e-commerce σε αυτή του quick commerce είναι μόνο μερικές από τις θεματικές που θα «φωτίσει» η σειρά podcasts «eTalks».

Μείνετε συντονισμένοι!

Σχετικά με το efood

Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 21.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά.

Τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

Hastags: #eTalks #efoodgr #podcasts #fortunegreece