Επικοινωνία Μηστοτάκη με Ζελένσκι – Στην Οδησσό ο Έλληνας πρωθυπουργός

Επικοινωνία Μηστοτάκη με Ζελένσκι – Στην Οδησσό ο Έλληνας πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Vlodymyr Zelensky (Βολοντιμίρ Ζελένσκι) (Α) ανταλλλάσσουν χειραψία μετά την υπογραφή κοινής δήλωσης για την ευρωατλαντική πορεία της Ουκρανίας στο Μέγαρο Μαξίμου, Αθήνα, Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη Σύνοδο Ουκρανίας – χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός «αποδέχθηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε ο κ. Ζελένσκι να συμμετάσχει στην Σύνοδο Ουκρανίας – χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στην Οδησσό.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη τέτοια συνάντηση στο ανώτατο επίπεδο είχε πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ελλάδας, στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 2023».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: