Τραμπ εναντίον Μασκ: Ζητά περικοπή επιδοτήσεων για τις εταιρείες του – «Τεράστια εξοικονόμηση για την Αμερική»

Τραμπ εναντίον Μασκ: Ζητά περικοπή επιδοτήσεων για τις εταιρείες του – «Τεράστια εξοικονόμηση για την Αμερική»
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Ντόναλντ Τραμπ μπαίνει ξανά στο στόχαστρο του Έλον Μασκ, καλώντας το Υπουργείο Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας (DOGE) να κόψει τις «γενναιόδωρες» επιδοτήσεις που λαμβάνει ο CEO της Tesla.

Ο αμερικανός πρόδρος Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε σήμερα το υπουργείο Κυβερνητικής Αποτελεσματικότητας (DOGE) να εξετάσει το ενδεχόμενο να περικόψει τις επιδοτήσεις που λαμβάνουν οι εταιρείες του διευθύνοντα συμβούλου της Tesla Έλον Μασκ ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

«Ο Έλον μπορεί να λαμβάνει μακράν τις περισσότερες επιδοτήσεις από οποιοδήποτε ανθρώπινο ον στην ιστορία, και χωρίς επιδοτήσεις, ο Έλον θα πρέπει πιθανόν να κλείσει το μαγαζί και να επιστρέψει σπίτι στη Νότια Αφρική», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social.

«Τέλος οι εκτοξεύσεις Πυραύλων, οι Δορυφόροι ή η Παραγωγή Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων και η Χώρα μας θα εξοικονομήσει μια ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. Μήπως θα πρέπει το DOGE να το δει καλά αυτό; ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ!!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: