100 Υποτροφίες Αριστείας για Μεταδιδακτορική Έρευνα από το Πρόγραμμα ΙΚΥ/Siemens

100 Υποτροφίες Αριστείας για Μεταδιδακτορική Έρευνα από το Πρόγραμμα ΙΚΥ/Siemens

Στο πλαίσιο της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens, η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015.

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοινώνει την προκήρυξη εκατό (100) θέσεων με σκοπό την εκπόνηση μεταδιδακτορικής έρευνας στην Ελλάδα για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν σε τέσσερις (4) θεματικές περιοχές αιχμής και σε εξειδικεύσεις που ορίζονται στη σχετική προκήρυξη. Η κατανομή των θέσεων ανά πρόγραμμα και επιστημονικό τομέα γίνεται, ως εξής:

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ 25
ΥΓΕΙΑ 25
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ 25
ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 25

Σε περίπτωση κενών θέσεων σε έναν από τους ανωτέρω επιστημονικούς τομείς, οι θέσεις μεταφέρονται σε άλλον μετά από απόφαση της ολομέλειας της επιτροπής αξιολόγησης.

Οι προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά, η διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής, η διάρκεια και οι οικονομικές παροχές περιλαμβάνονται στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης, που είναι αναρτημένο στη διαδικτυακή σελίδα του ΙΚΥ http://www.iky.gr/ypotrofies-gia-ellines/ypotrofies-iky-siemens.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 27η Οκτωβρίου 2014. Οι αιτήσεις αποστέλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικά (συστημένη επιστολή) στα γραφεία του ΙΚΥ- Τμήμα Διαγωνισμών (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία).

Πληροφορίες παρέχονται από το τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλέφωνα 210-3726394, -395, -313, -346 και στα γραφεία του ΙΚΥ.