14η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City: Μήνυμα ελπίδας για τα αδέσποτα ζώα που αναζητούν φροντίδα και αγάπη

14η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City: Μήνυμα ελπίδας για τα αδέσποτα ζώα που αναζητούν φροντίδα και αγάπη
Η προσπάθεια για την εξασφάλιση ενός #ForeverHome για κάθε ζώο που έχει ανάγκη, συνεχίζεται.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για όλα τα αδέσποτα ζώα, τα Pet City και το Dogs Voice, παραμένουν πιστοί στον στόχο τους και την δέσμευση τους μέσα από την καμπάνια Act Pawsi+ive, εξασφαλίζοντας ένα #ForeverHome για κάθε ζωάκι που αναζητά την ζεστασιά μιας οικογένειας.

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, το κατάστημα Pet City στα Άνω Πατήσια, στην Λεωφόρο Ηρακλείου 72, θα φιλοξενήσει την 14η Ημέρα Υιοθεσίας των Pet City και του Dogs Voice από τις 11:00 έως τις 14:00. Οι φιλοζωικές οργανώσεις του Dogs Voice, Stray Care και Save the Strays of Samos θα βρίσκονται εκεί, με τις αδέσποτες μουσούδες, οι οποίες αναζητούν την αγάπη και τη φροντίδα που μόνο ένα #ForeverHome μπορεί να τους προσφέρει.

Σημαντικός αρωγός και στην 14η Ημέρα Υιοθεσίας παραμένει η PURINA® υποστηρίζοντας το σκοπό πως η ζωή μας είναι καλύτερη με τα κατοικίδια, προσφέροντας στους νέους pet parents τροφή PURINA® PRO PLAN και οδοντικά σνακς Dentalife για τους πρώτους μήνες της υιοθεσίας!

Μέσω της καμπάνιας Act Pawsi+ive Pet City, διατηρείται ζωντανό το μήνυμα της ελπίδας, για ένα καλύτερο μέλλον για τα αδέσποτα ζώα. Η προσπάθεια για την εξασφάλιση ενός #ForeverHome για κάθε ζώο που έχει ανάγκη, συνεχίζεται με την συμμετοχή και την αφοσίωση όλων σας, με περισσότερα από 120 σκυλάκια να έχουν βρει την ζεστή αγκαλιά που αναζητούσαν.

Είστε έτοιμοι να μεταδώσετε το μήνυμα αγάπης και ελπίδας;

Σας περιμένουμε!

14η Ημέρα Υιοθεσίας Pet City

Pet City Άνω Πατήσια, Λεωφόρος Ηρακλείου 72

Ώρες: 11:00 – 14:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: