20/20: Το νέο brand του NEWS 24/7 με αποκλειστικές έρευνες και αναλύσεις

20/20: Το νέο brand του NEWS 24/7 με αποκλειστικές έρευνες και αναλύσεις
Το NEWS 24/7 δημιούργησε το brand «20/20» μέσα από το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους, αποτυπώνοντας την κοινή γνώμη σε ποικίλα επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.

Το NEWS 24/7 συνεχίζει να εξελίσσεται και να αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής. Από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού, το κορυφαίο ειδησεογραφικό site της 24MEDIA συνεργάζεται με την aboutpeople με σκοπό τη διεξαγωγή αποκλειστικών ερευνών και αναλύσεων.

Το NEWS 24/7 δημιούργησε για αυτόν τον λόγο το brand «20/20» μέσα από το οποίο δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους, αποτυπώνοντας την κοινή γνώμη σε ποικίλα επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.

Όλες οι έρευνες και οι αναλύσεις είναι συγκεντρωμένες στην ειδική ενότητα του νέου brand του NEWS 24/7, «20/20», το οποίο αποτελεί μια καθαρή ματιά στα γεγονότα, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον πολίτη.

Το News247.gr έχει το βλέμμα του πάντα μπροστά και επενδύει στην σωστή ενημέρωση του κοινού του, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.