27th HR Symposium της KPMG: Πώς αντιλαμβάνεται το Top Management το ρόλο του HR ως στρατηγικού εταίρου;

27th HR Symposium της KPMG: Πώς αντιλαμβάνεται το Top Management το ρόλο του HR ως στρατηγικού εταίρου;
KPMG logo seen in Dublin's city centre. On Friday, November 27, 2020, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) Photo: AFP
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας της KPMG στην Ελλάδα με τίτλο "HR upside-down: turning challenges to opportunities"

— Πώς εξελίσσεται ο ρόλος των στελεχών HR σε σύγκριση με το παρελθόν;
— Ποιες είναι οι προσδοκίες των CEOs και της υπόλοιπης διοικητικής ομάδας από τα στελέχη HR;
— Ποιος είναι ο ρόλος του HR ως στρατηγικού εταίρου στη διαμόρφωση της επιχειρηματικής στρατηγικής και στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας;
— Τι υποστήριξη χρειάζονται τα στελέχη HR για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πολυδιάστατου ρόλου τους;
— Πώς πιστεύετε ότι θα εξελιχθεί στο μέλλον ο ρόλος του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού;

Αυτές είναι κάποιες από τις πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ της Πέγκυς Βελλιώτου, Partner & Head of People, KPMG στην Ελλάδα και δύο διακεκριμένων επαγγελματιών, του Παναγιώτη Γεωργιόπουλου, CEO, Nova και της Ειρήνης Ψημίτη, Chief People & Communications Officer, Cepal Hellas, στο πλαίσιο του 27th HR Symposium της KPMG στην Ελλάδα.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την παρουσίαση των ευρημάτων της έρευνας της KPMG στην Ελλάδα με τίτλο “HR upside-down: turning challenges to opportunities” που θα ολοκληρωθεί τον Φεβρουάριο 2024 και η οποία απευθύνεται σε στελέχη HR και εκπροσώπους της ανώτατης διοίκησης.

Η παρουσίαση των ευρημάτων έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τις ομάδες HR εν μέσω πολυπλοκότητας και αλλαγής ώστε να αναλάβουν τον ρόλο του επιχειρηματικού εταίρου στην προώθηση της επιτυχίας και ευημερίας των οργανισμών τους.

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε ένα ενδιαφέρον session που θα σας εξοπλίσει με ανεκτίμητες γνώσεις σχετικά με το τρέχον τοπίο του ανθρώπινου δυναμικού και τη στρατηγική σχέση μεταξύ της ανώτατης διοίκησης και των στελεχών HR.