«500αράκι» με άρωμα Guerlain

«500αράκι» με άρωμα Guerlain

Το υπέροχο άρωμα του οίκου Guerlain, «La Petite Robe Noire» οδηγεί Fiat 500 σε μια ιδιαίτερη συνεργασία.

Το άρωμα «Petit Noire» δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Πρόκειται για το λατρεμένο και ως εκ τούτου εξαιρετικά επιτυχημένο εμπορικά άρωμα του οίκου Guerlain. Ένα άρωμα με παριζιάνικο αέρα, ανάλαφρο και πολύ κομψό. Άρωμα που αγαπιέται τόσο ώστε τώρα να λανσάρεται και να λανσάρει το, περιορισμένου αριθμού, συλλεκτικό μοντέλο Fiat 500 La Petite Robe noire!

Μπορεί σε σουρεαλιστικές εικόνες που γεννά μόνο το μυαλό μας να φανταζόμαστε ότι, το μόνο όχημα που μπορεί να οδηγεί ένα άρωμα είναι η άμαξα. Όμως το νέο πολύ σοφιστικέ 500αράκι του ταιριάζει επίσης, περισσότερο από, μια χαρά!

Τελευταία λέξη της μόδας είναι τα customized οχήματα έτσι λοιπόν εδώ έχουμε ένα μικρό γρήγορο αυτοκίνητο με τις απαραίτητες καμπύλες που γοητεύει τόσο τον οδηγό όσο και τους περαστικούς. Ιδανικό για μια βόλτα στην εξοχή αλλά και εξαιρετικό για μέσα στην πόλη υπόσχεται το απόλυτο «κεφαλογύρισμα». Δεν θα περάσει από πουθενά απαρατήρητο… άρα ούτε και η οδηγός του.

1/3

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: To ταχύτερο σπορ αυτοκίνητο στο κόσμο

Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί από το καλλιτεχνικό δίδυμο Kuntzel+Deygas που έχουν δώσει ιδιαίτερη σημασία στην απόδοση της γυναικείας σιλουέτας τόσο στο εξωτερικό του αυτοκινήτου όσο και στο εσωτερικό του.

Καθώς οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια ισχυρή δόση κυκλοθυμίας έτσι και το αυτοκίνητο προσφέρεται σε πολλές και ποικίλες εκδοχές, οι οποίες υπερκαλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε αισθητική τους. Κατόπιν παραγγελίας επομένως μπορεί κάποιος να έχει το ολόδικό του 500αράκι, μοναδικό δια έμπνευσης απολύτως δικής του. Με πανοραμική οροφή, φυσικά, για να μπορούμε να απολαύσουμε ένα αξιοθέατο, τον ζεστό ήλιο ή μια έναστρη βραδιά αλλά και κάμπριο με ηλεκτρική οροφή για πιο παιχνιδιάρικες και ανεξάρτητες διαθέσεις.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο Citroen C1 στην έκθεση της Γενεύης

Το κάμπριο αυτοκίνητο με την ηλεκτρική οροφή, παιχνιδιάρικο
Και τι δεν έχει η συλλεκτική αυτή έκδοση. Κυκλοφορεί σε «funk-white» που είναι ένα χρώμα υπόλευκο γυαλιστερό της πέρλας αλλά και στο «crossover black» που δεν είναι τίποτε άλλο από μεταλλικό (πολύ εντυπωσιακό) μαύρο.

Και καλώς ήρθατε στο εσωτερικό αυτού του κομψοτεχνήματος. Επτά αερόσακοι και μαζί όλα τα γνωστά cd, mp3, Bluetooth, usb κ.λ.π παρέα με δερμάτινα καθίσματα, δερμάτινες λεπτομέρειες ή φουλ δέρμα παντού (σε λευκό ή μαύρο), απίθανη κρεμάστρα για ρούχα κι άλλα μικρά και θαυμάσια (κλειδοθήκες, πορτοφόλια, ειδικές θήκες για καλλυντικά…) που μπορούν να τρελάνουν μια γυναίκα. Ειδικά όταν είναι εμπνευσμένα από τον περίφημο οίκο Guerlain και απευθύνονται ειδικά στο αυτοκίνητό σου και ειδικά και μόνο σε σένα.

Προς το παρόν σε 250 κομμάτια μόνο που ξεκινούν από την τιμή των 15.700 ευρώ.