90POE και Harbor Lab ενώνουν τις δυνάμεις τους και αλλάζουν τα δεδομένα

90POE και Harbor Lab ενώνουν τις δυνάμεις τους και αλλάζουν τα δεδομένα
Θέτουν σε νέο επίπεδο την αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια στις λειτουργίες λιμένων και τη διαχείριση των λιμενικών εξόδων.

Με κοινή τους ανακοίνωση, η 90POE και η Harbor Lab γνωστοποιούν τη στρατηγική τους συνεργασία.

Πρόκειται για μια συνεργασία, η οποία ενώνει την πρωτοποριακή ψηφιακή πλατφόρμα της 90POE, το OpenOcean STUDIO, με την κορυφαία πλατφόρμα διαχείρησης λιμενικών εξόδων της Harbor Lab, υπογραμμίζοντας την δέσμευση τους για βελτίωση της απόδοσης και τη διασφάλιση διαφάνειας στη ναυτιλία.

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας της Harbor Lab με το OpenOcean STUDIO της 90POE επιβεβαιώνει την κοινή τους δέσμευση για την προώθηση της καινοτομίας στις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία αιχμής API, αυτή η συνεργασία επιτρέπει στους πελάτες να προγραμματίζουν, να διαχειρίζονται και να βελτιστοποιούν τις αλληλεπιδράσεις τους με τους λιμενικούς πράκτορες, εξασφαλίζοντας αξιοσημείωτη εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.

Η ενσωμάτωση αυτή ομαλοποιεί σημαντικά τον σχεδιασμό και τον συντονισμό των επισκέψεων των πλοίων στα λιμάνια. Επιτρέπει την πιο αποτελεσματική διαχείριση των εκεί δραστηριοτήτων τους και των επαφών τους με τους λιμενικούς πράκτορες, την μείωση του κόστους και της πολυπλοκότητας, καθώς και την βελτίωση της συνολικής λειτουργικής ροής των εργασιών.

Παράλληλα, η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει αυξημένη διαφάνεια καθόλη τη διάρκεια που το πλοίο βρίσκεται στο λιμάνι, παρέχοντας σαφείς πληροφορίες για την ανάθεση εργασιών στους πράκτορες και το κόστος των δραστηριοτήτων τους. Άλλα πλεονεκτήματα είναι και η εξοικονόμηση χρόνου και η ενίσχυση της συνεργασίας και της αξιοπιστίας, μια και επιτρέπει την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Richard Buckley, Ιδρυτής και CEO της 90POE, δήλωσε: «Η ενσωμάτωση των δυνατοτήτων της Harbor Lab με την πλατφόρμα μας OpenOcean STUDIO είναι μια δέσμευση να παρέχουμε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στην ναυτιλία. Δεν είναι απλά μια στρατηγική συμμαχία· βασίζεται σε μια μακρόχρονη σχέση που στηρίζεται στην βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό για τη γνώση και την εμπειρία της ομάδας τους. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τα πλεονεκτήματα και των δύο πλατφορμών, προσφέροντας στους κοινούς μας πελάτες ένα ασύγκριτο επίπεδο αποτελεσματικότητας, διαφάνειας και λειτουργικής αριστείας, βοηθώντας τους να έχουν τον έλεγχο και να παίρνουν καλύτερες λειτουργικές και εμπορικές αποφάσεις. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνέργεια, όχι μόνο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πελατών μας, αλλά θα ανοίξει το δρόμο για ένα πιο συνδεδεμένο και ψηφιακά προηγμένο ναυτιλιακό οικοσύστημα».

Ο Αντώνης Μαλαξιανάκης, Ιδρυτής και CEO της Harbor Lab, σχολιάζει: «Η συνεργασία μας με την 90POE σηματοδοτεί ένα καθοριστικό σημείο για την Harbor Lab και τη ναυτιλιακή βιομηχανία συνολικά. Με την ενσωμάτωση της πλατφόρμας μας με το OpenOcean STUDIO της 90POE, δεν συγχωνεύουμε απλά τεχνολογίες αλλά δημιουργούμε μια συμμαχία που ενισχύει τη λειτουργική αποδοτικότητα και τη διαφάνεια. Αυτή η συνεργασία επιβεβαιώνει την δέσμευση μας να ξεπεράσουμε τα όρια του εφικτού στις λύσεις που προσφέρουμε στις ναυτιλιακές. Μαζί, επαναπροσδιορίζουμε τα πρότυπα της βιομηχανίας, εισάγοντας τους πελάτεσ μας σε μια νέα εποχή άριστης διαχείρισης λειτουργιών και δαπανών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: