Αδ. Γεωργιάδης: Από σήμερα η καταβολή χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όσον αφορά τον τουρισμό, είπε ότι αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τον κλάδο του τουρισμού.

Από σήμερα ξεκινά η καταβολή των χρημάτων για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7 για την εστίαση, ανέφερε σε συνέντευξή του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης ενώ, όσον αφορά τον τουρισμό, είπε ότι αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι πιθανό να θέσουν σε κίνδυνο τον κλάδο.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 έκανε έκκληση στους πολίτες που αμέλησαν το ραντεβού του εμβολιασμού τους, να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο, σημειώνοντας ότι είναι εκπληκτική η προσέλευση των νέων ηλικίας 30 έως 39 ετών στους εμβολιασμούς και παράλληλα τόνισε ότι όσο υποχωρεί η πανδημία τόσο θα περιορίζονται τα μέτρα ενώ είπε πως η απάντηση στον κορωνοϊό είναι το εμβόλιο.

Ο υπουργός επεσήμανε ότι «η προσπάθεια του αρχηγού της αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάσει την Ελλάδα ότι απέτυχε στη διαχείριση του κορωνοϊού δεν του προσφέρει πολιτικά οφέλη και βλάπτει την εικόνα της χώρας» και τόνισε ότι η διεθνής αντίληψη λέει πως η Ελλάδα πήγε καλά στη διαχείριση του κορωνοϊού.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση Τζανακόπουλου, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως του είναι αδύνατον να πιστέψει πως ένας εκλεγμένος βουλευτές μιλάει για εκκαθαρίσεις ανθρώπων, ενώ συνεχάρη τα Παραπολιτικά για την αποκάλυψη.