«Άδειασμα» ΣΥΡΙΖΑ σε Πολάκη για το σκίτσο του Μακρή

«Άδειασμα» ΣΥΡΙΖΑ σε Πολάκη για το σκίτσο του Μακρή
Ο βουλευτής Παύλος Πολάκης εισέρχεται για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος στην Αθήνα, Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες αντιδράσεις, τονίζει η Κουμουνδούρου.

«Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον σκιτσογράφο της «Καθημερινής» Ηλία Μακρή, μετά από σκίτσο που αφορούσε στον βουλευτή.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση, όμως, πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η κυβέρνηση, της οποίας ο αρχηγός είχε αποκαλέσει από το βήμα της Βουλής ως “εγκληματική οργάνωση” δημοσιογράφους που ερευνούσαν τα σκάνδαλα της, που αποδεδειγμένα παρακολουθούσε δημοσιογράφους με κοινό κέντρο ΕΥΠ-Predator και που έχει καταστήσει υπόλογη την Ελλάδα στην Ευρώπη για τις διώξεις σε βάρος των λειτουργών του Τύπου».

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για «κατάπτυστη πρακτική της στοχοποίησης και των προγραφών» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: