Άδωνις Γεωργιάδης:«Είμαι πιο γρήγορος από την τρόικα»

Άδωνις Γεωργιάδης:«Είμαι πιο γρήγορος από την τρόικα»

Σαν ελβετικό ρολόι θα λειτουργεί ο ΕΟΠΥΥ σε λίγο καιρό αναφέρει ο υπουργός Υγείας.

Τη βεβαιότητα ότι ο ΕΟΠΥΥ θα σταθεί στα πόδια του και σε λίγο καιρό θα λειτουργεί σαν ελβετικό ρολόι, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega. «Θα τα κάνω πιο γρήγορα από την Τρόικα. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας είπε εξάλλου, ότι θα ζητήσει τον έλεγχο του πόθεν έσχες όλων των διοικητών των νοσοκομείων σε βάθος δεκαετίας, ενώ επανέλαβε ότι στον χώρο της Υγείας δεν θα γίνουν απολύσεις, πέραν όσων προέλθουν από υπαλλήλους οι οποίοι έχουν παρουσιάσει πλαστά πτυχία.

Επισήμανε δε, ότι εκτός του ελέγχου από το ΑΣΕΠ, οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου του ξεκινούν ενδελεχή έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων. Πρόσθεσε ότι σήμερα θα υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση με τα κριτήρια της κινητικότητας για τον χώρο της Υγείας.

«Οι μεταρρυθμίσεις είναι για το καλό των πολιτών», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι η πρώτη φάση της κινητικότητας στην Υγεία με μετακινήσεις υπαλλήλων του υπουργείου από τη μια δομή στην άλλη βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί εντός του χρονοδιαγράμματος.