Aegean Oil: Ιδιαίτερα σημαντική η διάκριση στις Most Admired Companies του Fortune

Aegean Oil: Ιδιαίτερα σημαντική η διάκριση στις Most Admired Companies του Fortune

Τρίτη μεταξύ 294 εταιρειών η Aegean Oil στην μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης της ελληνικής έκδοσης του Fortune.

Την τρίτη θέση μεταξύ των 294 μεγαλύτερων εταιρειών, οι οποίες συμμετείχαν στην Most Admired Companies 2016, την έρευνα εταιρικής φήμης που πραγματοποιήθηκε από το Fortune σε συνεργασία με την KPMG, κατέκτησε η ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ Α.Ε. (Aegean Oil).

Στο πλαίσιο της έρευνας, 1.450 στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών ψήφισαν και ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις της έρευνας των Most Admired Companies, με την εταιρική υπευθυνότητα, καινοτομία, εξωστρέφεια και οικονομική υγεία να είναι μερικά από τα κριτήρια που πληρούν οι εταιρείες που ξεχώρισαν.

Όπως τονίζει η Aegean Oil σε ανακοίνωσή της, η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική, έρχεται να επιβραβεύσει την μέχρι τώρα ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της πορεία και παράλληλα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες δεσμεύσεις στην συνεχή της προσπάθεια για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Aegean διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο 550 πρατηρίων καυσίμων και με ετήσιο κύκλο εργασιών γύρω στο 1 δισ. ευρώ. Στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, καθώς και στα πρατήρια καυσίμων με το σήμα Aegean, απασχολούνται συνολικά 2.200 εργαζόμενοι.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της υπευθυνότητας, η Aegean υλοποιεί προγράμματα χορηγιών με δωρεές και χορηγίες σε διάφορους φορείς, οργανισμούς και ιδρύματα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που συμβάλουν στην προαγωγή κοινωνικών αξιών. Τα προηγούμενα έτη, μεταξύ άλλων, η εταιρεία χορήγησε πετρέλαιο θέρμανσης σε 200 συνολικά σχολεία της βόρειας, κυρίως, Ελλάδας.

Η Aegean σημειώνει ότι, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατήρησε και αύξησε τις θέσεις εργασίας και υλοποιεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα με τη δημιουργία νέων πρατηρίων στην νησιωτική Ελλάδα και στους εθνικούς αυτοκινητοδρόμους, ενώ ταυτόχρονα επενδύει στην έρευνα – ανάπτυξη και διάθεση στην αγορά, διαφοροποιημένων/βελτιωμένων καυσίμων.

Δείτε όλη τη λίστα στο περιοδικό Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα.