Αφήνει τα εσωκομματικά και καταπιάνεται με την Ακρίβεια ο Κασσελάκης – «Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών»

Αφήνει τα εσωκομματικά και καταπιάνεται με την Ακρίβεια ο Κασσελάκης – «Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μιλάει στο κλείσιμο της 2ης μέρας της συνεδρίασης της ΚΕ του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερ μάρκετ, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «καζάνι που βράζει», ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα social media αναφέρεται στο ζήτημα της ακρίβειας, τονίζοντας πως η μείωση των τιμών είναι εφικτή μόνο μέσω σοβαρών και συστηματικών ελέγχων και όχι με κατάργηση προσφορών 1+1.

«Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους», υπογραμμίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Με έναν τρόπο θα έπρεπε να παρέμβει η κυβέρνηση στα σουπερμάρκετ: Έλεγχοι. Έλεγχοι σοβαροί, συστηματικοί, με στόχο τη μείωση των τιμών. Αντί γι’ αυτό τι κάνει; Παρεμβαίνει στο… μάρκετινγκ και καταργεί τις προσφορές 1+1 στα σουπερμάρκετ, με το πρόσχημα ότι οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα! Υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών, νομίζοντας ότι αν τους επιβαρύνουν με τέτοιους έμμεσους τρόπους, δε θα το καταλάβουν. Αυτά πιστεύεις όταν αγνοείς ότι οι πολίτες ζουν «εξαρτημένοι» από τον μισθό τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: