Αυτά είναι τα νέα δρομολόγια της Celestyal Cruises που θα ξεκινούν από τον Πειραιά

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η εταιρεία ανακοίνωσε τους νέους προορισμούς και τα δρομολόγια για το 2019 και το 2020. 

 

Η Celestyal Cruises ανακοινώνει το διευρυμένο πρόγραμμα δρομολογίων της για το 2019 και τα νέα δρομολόγιά της για το 2020.

Το 2019, η Celestyal Cruises επιμηκύνει την τουριστική περίοδο μέχρι το Δεκέμβριο και έχοντας ως αφετηρία της τον Πειραιά εντάσσει εκ νέου την Κωνσταντινούπολη, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο», πραγματοποιώντας 6 δρομολόγια από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2019. Αυτή η «εκλεκτή» κρουαζιέρα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ως προορισμό τον Βόλο, για να δώσει την ευκαιρία στους επιβάτες της να επισκεφτούν τα εντυπωσιακά βουνά των Μετεώρων και το Τσανάκαλε της Τουρκίας, την Τροία και την Καλλίπολη. Το 7ήμερο δρομολόγιο «Εκλεκτό Αιγαίο» θα επισκέπτεται, επίσης, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Μύκονο θα αναχωρεί στις 2:00 π.μ., ώστε οι επιβάτες να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου νησιού.

Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

Ακόμη, η Celestyal Cruises είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της 7ήμερης κρουαζιέρας «3 Ήπειροι» το 2019 με 5 κρουαζιέρες τον Δεκέμβριο του 2019, πάντα με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρήσει στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ το πέμπτο και τελευταίο στις 30 Δεκεμβρίου. Η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» θα προσεγγίζει ιστορικούς προορισμούς, όπως την Αλεξάνδρεια, το λιμάνι Πορτ Σάιντ στην Αίγυπτο, το λιμάνι Άσντοντ στο Ισραήλ, το Κουσάντασι (Έφεσος), τη Λεμεσό της Κύπρου και τη Ρόδο.

Το 2020, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις 7ήμερες κρουαζιέρες, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο στους νέους επιβάτες όσο και στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά σε μία κρουαζιέρα της εταιρείας. Η 7ήμερη κρουαζιέρα «Εκλεκτό Αιγαίο» θα «ταξιδεύει» από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου 2020, ενώ μια δεύτερη σειρά δρομολογίων θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2020.

Αντίστοιχα, οι 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises θα ξεκινήσουν από τις 18 Μαΐου έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η κρουαζιέρα «3 Ήπειροι» από τις 2 έως τις 30 Μαρτίου και από τις 2 Νοεμβρίου έως τις 28 Δεκεμβρίου. Όλα τα δρομολόγια του 2019 και του 2020 παρουσιάζουν τον βραβευμένο Celestyal Τρόπο Διακοπών, που συμπεριλαμβάνει σε ένα συνολικό αντίτιμο πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας, αξέχαστες εκδρομές σε όλους τους προορισμούς, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και τα φιλοδωρήματα.

«Τα δρομολόγιά μας για το 2019 και το 2020 περιλαμβάνουν προσεγγίσεις σε 7 νέα λιμάνια στην Ανατολική Μεσόγειο και μας μεταφέρουν πιο κοντά στο στόχο μας: Να πραγματοποιούνται κρουαζιέρες όλο το χρόνο στο Αιγαίο και να ενδυναμωθεί το homeporting στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε στα δρομολόγιά μας τον Βόλο, την πύλη προς τα ομορφότερα ορεινά τοπία των Μετεώρων. Χαιρόμαστε επίσης που θα επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη και θα δώσουμε στους επιβάτες μας την ευκαιρία να επισκεφτούν την Έφεσο, την Τροία και τη Καλλίπολη, ενώ με τη νέα κρουαζιέρα»3 Ήπειροι», οι επιβάτες μας θα έχουν τη δυνατότητα πλέον να επισκεφτούν τους Αγίους Τόπους και τις Πυραμίδες, σε συνδυασμό με τις καθιερωμένες προσεγγίσεις μας στους μοναδικούς προορισμούς του Αιγαίου. Με τα πρόσφατα βραβεία Cruise Critic στις κατηγορίες «Αξία», «Εκδρομές» και «Εξυπηρέτηση», αλλά και με την προσθήκη αυτών των εκπληκτικών λιμανιών στους προορισμούς μας, συνεχίζουμε να δίνουμε σε παλιούς και νέους επιβάτες μας, περισσότερους λόγους να ταξιδέψουν μαζί μας».

Σχετικά με τη Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία που διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Βραβεία
Toν Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Αξία» και «Εκδρομές» και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία». Το 2017, η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, καθώς και τέσσερα κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, στις κατηγορίες που αφορούν τα κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, και συμπεριλαμβάνουν τα ακόλουθα: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές».

Κοινωνική Υπευθυνότητα
Η Celestyal Cruises δεσμεύεται πλήρως απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα- πρωτοβουλία της Celestyal Cruises. Συμπληρωματικά, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO
Όλο το φάσμα της διοίκησης των κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος και των γραφείων της Celestyal Cruises είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Η DNV-GL, η οποία αποτελεί την ελεγκτική αρχή, θεωρείται ευρέως η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.