Οι πέντε καλύτερες διαφημίσεις της δεκαετίας

Οι πέντε καλύτερες διαφημίσεις της δεκαετίας
People are silhouetted as they pose with mobile devices in front of a screen projected with a Youtube logo, in this picture illustration taken in Zenica October 29, 2014. REUTERS/Dado Ruvic (BOSNIA AND HERZEGOVINA - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS LOGO) - RTR4C1AK

Οι χρήστες του YouTube ανέδειξαν με την ψήφο τους τις καλύτερες διαφημίσεις της δεκαετίας.

Με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων παρουσίας του στο Διαδίκτυο, το YouTube κάλεσε τους χρήστες του να ψηφίσουν τις καλύτερες διαφημίσεις. Παρά το γεγονός πως η διαφήμιση της Wolkswagen έκλεψε τις καρδιές των τηλεθεατών το 2011, αγαπημένη όλων αναδείχθηκε η διαφήμιση της Turkish Airlines με πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Κόμπι Μπράιαντ.

Στην πέμπτη θέση της λίστας με τις πιο αγαπημένες διαφημίσεις της δεκαετίας βρίσκεται η καμπάνια του Dove με τον τίτλο «Real Beauty Sketches» (Σκίτσα πραγματικής ομορφιάς):

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η διαφήμιση της Volvo, με πρωταγωνιστή τον Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η καμπάνια της Always με τίτλο «Like a girl» (Σαν κορίτσι).

Στη δεύτερη θέση συναντάμε την διαφήμιση της Wolkswagen με τίτλο «The Force» (Η δύναμη) και τον μικρό… σούπερ ήρωα που πρωταγωνιστεί σε αυτή.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η διαφήμιση της Turkish Airlines και ο ανταγωνισμός των Λιονέλ Μέσι και Κόμπι Μπράιαντ για την καλύτερη selfie!