Αυτό είναι το νέο iPad της Apple – Το πιο φθηνό όλων των εποχών (Φωτογραφίες)

Αυτό είναι το νέο iPad της Apple – Το πιο φθηνό όλων των εποχών (Φωτογραφίες)

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του και πότε θα «έρθει» στην Ελλάδα.

Ένα νέο μοντέλο που δείχνει ιδανικό για άτομα με έντονες επαγγελματικές ανάγκες και δραστηριότητες, χάρη στην υποστήριξη της σχετικής γραφίδας, προστίθεται στη γκάμα των iPad’s. Πρόκειται για τη νέα συσκευή της Apple με οθόνη 9,7 ιντσών.

Η οθόνη χρησιμοποιεί την τεχνολογία Retina με έντονα και ζωντανά χρώματα, αναβαθμισμένους αισθητήρες, επεξεργαστή A10 Fusion, μεγάλη αυτονομία και οπίσθια κάμερα 8MP, για ικανοποιητικής ποιότητας φωτογραφίες, ενώ το λογισμικό του είναι το iOS 11.

Στόχος της εταιρείας είναι να καταστήσει τη συσκευή ως ένα… σημειωματάριο για τους χρήστες μέσω του Apple Pencil, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο iPad Pro. Παράλληλα, η τεχνολογία Palm Rejection επιτρέπει σε όσους έχουν το iPad των 9,7 ιντσών (2048×1536 pixels) να ξεκουράζουν τον καρπό τους στην οθόνη όσο χρησιμοποιούν τη γραφίδα.

Μία καλή είδηση είναι ότι το νέο iPad θα έχει διαφορετική τιμή, σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Συγκεκριμένα, οι τιμές θα ξεκινούν από 329 δολάρια για το μοντέλο που προσφέρει μόνο σύνδεση μέσω Wi-Fi και στα 459 δολάρια η έκδοση με WiFi + Cellular. Στην Ελλάδα, η συσκευή θα κυκλοφορήσει πιθανόν στα τέλη Απριλίου…