Αυτό είναι το πιο ακριβοπληρωμένο «αστέρι» της χρονιάς

Αυτό είναι το πιο ακριβοπληρωμένο «αστέρι» της χρονιάς
COLOGNE, GERMANY - JUNE 20: Taylor Swift performs live on stage during 'The 1989 World Tour' night 2 at Lanxess Arena on June 20, 2015 in Cologne, Germany. (Photo by Sascha Schuermann/Getty Images for TAS)

Δείτε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες της χρονιάς.

Όταν η Taylor Swift δεν ασχολείται με τις διενέξεις της με τον Kanye West ή τις προσωπικές της στιγμές, κερδίζει χρήματα και μάλιστα πολύ περισσότερα από όλους τους συναδέλφους της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η διάσημη pop τραγουδίστρια αναδείχθηκε ως η πιο ακριβοπληρωμένη καλλιτέχνιδα της χρονιάς, έναν τίτλο τον οποίο δεν κερδίζει για πρώτη φορά.

Μάλιστα, το αμερικανικό περιοδικό σημειώνει ότι το περασμένο έτος η Swift έβγαλε 170 εκατ. δολάρια μόνο από την περιοδεία της, η οποία «νίκησε σε εισπράξεις» τα tours των κορυφαίων Garth Brooks , Kenny Chesney και Rolling Stones.

Ακόμη, η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Billboard με τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες του 2016. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Chensey, με 40 εκατ. δολάρια λιγότερα.

Τα έσοδα της Swift όμως δεν είναι μόνο αυτά. Οι πωλήσεις του άλμπουμ και τα έσοδα από τα δικαιώματα δημοσίευσης της μουσικής της άγγιξαν τα 11,3 εκατ. δολάρια , ενώ η online μετάδοση της μουσικής της απέφερε περίπου 560.000 δολάρια.

Τέλος, το «αστέρι της pop μουσικής» έχει υπογράψει συμβόλαια διαφημίσεων με δεκάδες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Apple και η Diet Coke.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες της χρονιάς:

1. Taylor Swift, 170 εκατ. δολάρια
2. One Direction, 110 εκατ. δολάρια
3. Author James Patterson, 95 εκατ. δολάρια
4. Dr. Phil, 88 εκατ. δολάρια
5. Cristiano Ronaldo, 88 εκατ. δολάρια
6. Kevin Hart, 87.5 εκατ. δολάρια
7. Howard Stern, 85 εκατ. δολάρια
8. Lionel Messi, 81.5 εκατ. δολάρια
9. Adele, 80.5 εκατ. δολάρια
10. Rush Limbaugh, 79 εκατ. δολάρια