Το τεράστιο ποσό που έδωσε η Amazon για την επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν

Το τεράστιο ποσό που έδωσε η Amazon για την επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν
US director Woody Allen poses during a photocall for the film "Irrational Man" at the 68th Cannes Film Festival in Cannes, southeastern France, on May 15, 2015. AFP PHOTO / BERTRAND LANGLOIS (Photo credit should read BERTRAND LANGLOIS/AFP/Getty Images)

Ποιοι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ θα συμμετέχουν σε αυτή.

Το «ξεφάντωμα» των δαπανών της Amazon συνεχίζεται. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου κατέβαλε το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα για την επόμενη ταινία του σκηνοθέτη Γούντι Άλεν, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

H συμφωνία της εταιρείας με τον διάσημο σκηνοθέτη -μια επένδυση 20 εκατ. δολαρίων με το μάρκετιγνκ και τα άλλα επιπλέον έξοδα- είναι η δεύτερη μαζί του έπειτα από το περσινό deal για την πρώτη τηλεοπτική σειρά του διάσημου σκηνοθέτη.

H τελευταία συμφωνία της τεχνολογικής εταιρείας με τον Άλεν είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς ο διάσημος σκηνοθέτης είχε μέχρι πρότινος αποκλειστική συνεργασία για μια μεγάλη σειρά ταινιών του με τη Sony Pictures Classics.

Η επερχόμενη ταινία του γνωστού σκηνοθέτη μέχρι στιγμής δεν έχει τίτλο, ωστόσο μεγάλα ονόματα είναι προτεινόμενα να συμμετέχουν, όπως οι Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively και Kristen Stewart.