Αυτοδιοικητικές – Δήμος Αθηναίων: Η πρόταση Μπακογιάννη για debate και η θετική ανταπόκριση Δούκα

Αυτοδιοικητικές – Δήμος Αθηναίων: Η πρόταση Μπακογιάννη για debate και η θετική ανταπόκριση Δούκα
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τα παιδιά του εξέρχεται από το 77ο εκλογικό τμήμα, μετά την άσκηση του δικαιώματος, Αθήνα, Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023. Στις κάλπες προσέρχονται οι πολίτες προκειμένου να ψηφίσουν στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2023, από 07.00 το πρωί έως και τις 19.00 το απόγευμα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σε τηλεμαχια θα... λυσουν τις διαφορές τους οι δύο υποψήφιοι ενόψει του β' γύρου.

Σε debate θα «αναμετρηθούν» οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων, πριν τις επαναληπτικές εκλογές.

Αρχικά, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα, ζήτησε να διοργανώσει η δημόσια τηλεόραση τηλεμαχία με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» Χάρη Δούκα.

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα επισήμανε ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί, όπως στις εθνικές εκλογές. «Είμαστε, άλλωστε, δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε ακόμα και διαφωνώντας», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγη ώρα αργότερα, ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, απάντησε με δική του ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του, στα κοινωνικά δίκτυα:

«Χαίρομαι που ο κ. Μπακογιάννης αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debate. Τα λέμε εκεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: